cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

samsung galaxy güncelleme sorunu

(Topic created on: 11-05-2020 10:26 PM)
1315 Views
atakant
Active Level 6
Options
Galaxy M

Merhaba dostlarım yakın bir zaman da almış olduğum samsung galaxy m11 serisi telefonuma 2 gün önce güncelleme geldi.

Güncelleme sonunda telefonumda araliklarla 3sn'lik donma problemi yasamaya başladım.
Bir diğer problem ise Kamera;
Video çekimi gerçekleşiyor fakat galeri de videoyu oynat ikonuna bastığınız anda video oynatilamiyor video kodeki desteklemiyor uyarısı veriyor güncelleme sonrası bunun gibi sorunlarla karşılaşmış olan var mı? 

image

6 Comments
Solution
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba dostum

bunun için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsin

ilk olarak cihaz içerisindeki önemli Bilgilerinizi yedek aldıktan sonra cihazdan SIM kart ve hafıza kartını çıkarın daha sonra ayarlar> genel yönetim>sıfırla> fabrika ayarlarını sıfırla işlemi uygulayın

Cihazı yedeklemenin 2 tane yolu bulunuyor birisi Harici depolama alanı ile Smart Switch uygulaması üzerinden Bilgilerinizi yedekleme bunun için hafıza kartı usb bellek ve bilgisayar kullanılabilir 2 yol cihazı Samsung Cloud üzerinden yedekleme Ayrıca onedrive bu iki uygulama kullanılabilir yedekleme için ayarlar> hesaplar ve yedekleme> yedekle ve geri yükle adımlarını takip ederek cihazı yedekleyebilirsiniz

sıfırlama işlemine rağmen Sorun devam ederse hata raporu göndermeni tavsiye ederim

Samsung members> yardım al> hata raporu adımlarını takip ederek gönderebilirsiniz
atakant
Active Level 6
Galaxy M
bilginize tesekkür ederim 🙂
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy M
rica ederim
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım evet M11 kullanmıyorum ama eğer sıfırlama imkanın varsa sıfırla baktın olmuyor garantiye gönder. Hata raporu gönder derim de yanıt vermiyorlar boşver
atakant
Active Level 6
Galaxy M
duruma gore bakarım artık teşekkür ederim 🙂
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Rica ederim pek yardımcı olamadım kusura bakmayın