- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-05-2020
05:39 PM
(Last edited
11-05-2020
05:43 PM
by
user0000011111
) in
Video kaydı aldığımda neden çok düşük fps oluyor hiç akıcı değil sorun yazılımsal mı ?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-05-2020 11:15 PM in
Galaxy MMerhaba SerhatDMR,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Cihaz kamerasında farklı sorunlar da varsa incelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-05-2020 06:21 PM (Last edited 11-05-2020 06:29 PM ) in
Galaxy MBöyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle
kamerayı açınız > kamera ayarlarına giriniz > fabrika ayarlarına döndürün eğer işe yaramaz ise
Samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim yada kardeşim
Durumun uzaktan incelenebilmesi için Samsung tutor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorum diyeceksin ve ona göre cihaza bakacaklar birde kardeşim
M31 cihazı videoda 60 fps çekemediği için size bir tuhaf gelmiş olabilir
M31 maksimum 4k da 30 fps sunuyor videoda
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-05-2020 06:26 PM in
Galaxy Myardımın için teşekkürler
normalde 60 fpsin altında mı m31 kamerası ?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-05-2020 11:15 PM in
Galaxy MMerhaba SerhatDMR,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Cihaz kamerasında farklı sorunlar da varsa incelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD