erendonbaloglu
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung galaxy m13 cihazımda yazılım güncellemesi sonucu kasmalar donmalar yaşamaya başladım bunun sebebi nedir
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-04-2023 05:14 PM in
Galaxy M
Yeni gelecek Yazılım güncellemesini bekle Eğer yeni gelen güncelleme sorunları duzeltmesse, Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla.
Bölümünden cihazı sıfırlayın.
Sıfırlamadan önce önemli veri Varsa yedekleyin resim video ses dosyası gibi. Sorunumuzun çözülmediği durumunda yetkili serviste cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayın. 4447711
Sıfırlamadan önce önemli veri Varsa yedekleyin resim video ses dosyası gibi. Sorunumuzun çözülmediği durumunda yetkili serviste cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayın. 4447711
2 Comments

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-04-2023 04:05 PM in
Galaxy M
Merhaba. Özellik güncellemesi mi yaptınız yoksa güvenlik güncellemesi mi geldi?
Solution

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-04-2023 05:14 PM in
Galaxy M
Yeni gelecek Yazılım güncellemesini bekle Eğer yeni gelen güncelleme sorunları duzeltmesse, Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla.