cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefon şarjı çabuk bitiyor

(Topic created on: 08-02-2024 11:39 AM)
171 Views
dmitria355g
Active Level 7
Options
Galaxy A
Sabah telefonu açıyorum uçak modunda kapatıyorum bir sürü yerden bildirim geliyor direk sosyal medyaya giriyorum girer girmez %1 düşüyor ve 2 dakikada bir düşüyor cihaz daha 3 aylık A35 5g cihaz 
6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sosyal medya, oyunlar ve fazla bildirime sahip uygulamalar şarjı hızlı bitirir

Sosyal medya hem video renderlar hem binlerce fotoğraf görüntüler hemde durmaksızın veri akışı sağlar.

Oyunlar sürekli grafik renderlamak zorundadır.

Bildirim de cihazı sürekli uyarır ve cihazın olur olmaz her zaman hazırda beklemesini sağlar.

Yine de şüpheleriniz varsa bataryayı optimize edin. İşe yaramazsa sıfırlayın. Olmadı servise gönderin. Geçmiş olsun
dmitria355g
Active Level 7
Galaxy A
Sonra normale dönüyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İlk alımlarda fazl enerji harcıyor olabilir
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy A
Bu sorun bütün Samsung cihazlarda var. Büssürü neden var. İşte siz uçak modundan çıkartınca cihazı. Arka planda startta duran ve cihazı normal moda alınca bir anda İnternete bağlanan uygulamalar işlemciye ve pile yüklenme yapıyor bu bir sebep. Ve ekrana siz baktıkca pilin deşarjına sebep veriyorsunuz buda bir sebep. Genel kullanımda arka planda çalışmasını istemediğin uygulama varsa onları veri iletişimini kapa. Ekran parlaklığını otomatik yap işlemci performansını optimize et ekran hızını optimize et. Bunların hepsi bir etken.
dmitria355g
Active Level 7
Galaxy A
Sonra normale dönüyor ama ilk açıldığında baya gidiyor
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy A
İşte sonra normale dönme sebebi , uçak modundan iken ,arka planda hazır bekleyen uygulamalar siz veri alışverişini açınca birden işlemciye yükleniyorlar. Yapmayın. Benim tavsiyem cihazınız hep açık olsun siz istemediğiniz uygulamaları derin uyku moduna alın ve arka plan veri alışverişini kesin (pil ayarlarından ve uygulamalar ayarlarından)
0 Likes