KEMSA
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Günaydın,
Samsung Galaxy A34 telefon kullanıyorum,
Telefonun bataryası uzun aralıklarla kısa süreli kullanımlarda daha çabuk bitiyor,fakat uzun süreli kullanımları kısa aralıklarla yaparsanız batarya daha uzun kullanılabiliyor bunu uzun süredir test ediyorum.
Örneğin telefonu şarjdan aldığımız zaman bataryayı %100 olarak kabul edersek, telefona 10 dakika baktınız ve kapattınız sonra aradan bir yarım saat geçti 10 dakika daha baktınız kapattınız sonra aldınız bir yarım saat kullandınız bir saat bir buçuk saat herhangi bir ekran kullanımı yapmadınız, burada batarya seviyesi düşmesine rağmen kullanım süresi çok az oluyor.
Ama telefonu kullanırken örneğin %100 şarjdan aldınız yaklaşık 45 dakika 1 saat kullandınız sonra telefonu bıraktınız 15-20 dakika sonra tekrar aldınız yine bir saat kullandınız batarya seviyesi daha az düşüyor bu bahsetmiş olduğum konuyu yaklaşık 10-15 kez denedim sonuç aynı kısaca özetlersek yazımın başında da bahsetmiş olduğum gibi kısa süreli kullanımlarla uzun aralıklar pilin daha çabuk boşalmasına neden oluyor, bu arada yaş itibariyle çoğunlukla evde olup dışarıya seyrek çıktığımız için sadece wi-fi ve ses açık,eğer dışarıya çıkarsanız ve mobili açarsanız telefonun pili daha çabuk tükeniyor mobil veri pili resmen sömürüyor.Bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim yazım biraz uzun oldu ama kusura bakmayınız lütfen, okuduğunuz için teşekkür eder mutlu hafta sonları dilerim;Uzun yazımdan dolayı rahatsızlık verdimse özür dilerim.
Saygılarımla
Kemsa
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
anoroyale
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-21-2024 01:50 PM in
Galaxy A
Bende de öyle gerçekten çok ilginç sanki kapalıyken ve açıkken aynı miktarda gidiyor
1 Comment
Solution
anoroyale
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-21-2024 01:50 PM in
Galaxy A
Bende de öyle gerçekten çok ilginç sanki kapalıyken ve açıkken aynı miktarda gidiyor