JKGurkan
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-06-2024 09:16 PM in
Galaxy AKameramda çekim sonrası sıkıntım var her yolu denedim olmadı en sonunda yetkili servise garanti kapsamlı götürdüm orada baktılar
Sözde Telefonun kamerası değişti pili cabuk bitiyor idi Bataryasıda değişti fakat hiç bir sorunum düzelmedi batarya yine çabuk bitiyor kameram yine bozuk çekiyor ne lanet bir telefon bu A53 5 g başıma bela oldu bende mi bir tek sorun lütfen saçma sapan yorum yapmayın ! Akıl vermeyin en son aşamayı dahi yaptım bu telefonu iade edip parasını alabilirmiyim veya aldigim fiyata baska telefon ile değiştirme şansım olur mu bunu bana söyleyin garanti devam ediyor
5 Comments
S23FE_KULLANICI SI
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-06-2024 10:00 PM in
Galaxy A
Bende yakında değiştiriceğim değişim için eskiyi ver yeniyi götür kampanyalarına katılmanız gerek ayrıca ücret iadesi sadece ilk 1 aylık cihazlarda oluyor samsung servisi fabrika hatasının olduğuna dair rapor çıkartırsa
JKGurkan
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-07-2024 09:48 AM in
Galaxy A
O eskiyi ver yeniyi götür ne zaman oluyor
S23FE_KULLANICI SI
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-07-2024 10:00 AM in
Galaxy A
Onların bir süresi var teknoloji marketleri yapıyor örneğin teknosa felan mağzaya gidip araştırman gerekiyor
stony_hearted
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-06-2024 10:12 PM in
Galaxy A
marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.
bunları dene,faydası olur.
Bunların faydası olur.
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...
Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
bunları dene,faydası olur.
Bunların faydası olur.
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...
Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-06-2024 10:31 PM in
Galaxy A
Yerinde olsaydım tüketici hakem heyetine başvuru yapardım ve sana da bunu tavsiye ederim