cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A35 Şarjı Çabuk bitiyor

(Topic created on: 07-20-2024 12:05 PM)
344 Views
dmitria355g
Active Level 6
Options
Galaxy A
Cihaz Şarjı 4 buçuk dakikada bir iniyor bazen 3 dakika oluyor ve geçen telefonu 5 saat açık unuttum 53 derece olmuş öyle dediler cihaz soğutmuş kendini ben aldığımda 37 dereceydi ozaman telefon 60hz ydi 100 den 56 ya düşmüş sonra baktığımda oled yanığı filan yoktu pilde şişme görmedim uzaktan rapor baktılar pil sağlığı iyi dediler 2 aylık cihazda ondan dolayı mı olmuşmudur bi servise götüreyimmi 
16 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefonu sıfırlayın bir süre öyle kullanın. Baktınız düzelmiyor mecburen servise gidecek
dmitria355g
Active Level 6
Galaxy A
Normalde kaç dakikada bir düşmesi gerek
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kullanım sıklığını göre değişir. Oyun oynuyorsanız maksimum 5 dakikada bir minimum 3 dakikada bir düşebilir. Ancak normal aktif kullanımda 7 - 10 dakika kadar olmalı. Durduğu yerden yüksek ömür yiyorsa bu da normal değildir
dmitria355g
Active Level 6
Galaxy A
Kanka ben sürekli insta sc de tt deyim de normal mi
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Çokta normal diyemeyiz. Sosyal medya sürekli veri akışı ve video renderladığından fazla şarj yese de oyundan daha yavaş bitirmeli. Isınma da normal değil aşırı dereceye girer
dmitria355g
Active Level 6
Galaxy A
Kanka telefon şuana kadar 53 derece olmuş ne zaman olduğunu bilmiyorum fakat tahminim 5 saat aralıksız açık kalmış telefon ozaman olmuş sanırsam da normalde max 40 derece
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Işlemci exynos olduğu için bu tarz sorunlar yaşanması çok normal.
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Çok normal,işlemciden kaynaklı
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Exynos 1380 çok kötü değildi
0 Likes