Arkadaşlar a52 de a72 de esneme var mı bir video izledim de bir çok kişi esneme sorunu yaşıyorlarmış a52 çıktığın da çok beğenmiştim kamerası falan... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar a52 de a72 de esneme var mı bir video izledim de bir çok kişi esneme sorunu yaşıyorlarmış a52 çıktığın da çok beğenmiştim kamerası falan... Gönderiyi Göster
dostlar cümleten hayırlı geceler A32 cihazımın 1 haftadır arka kamerası açılmıyor kamera uygulaması hiç bir şekilde açılmıyor görüntülü sohbette ön... Gönderiyi Göster
Dostlar, Galaxy a52 telefonumu şarja takınca çok geç doluyor önceden 1 saat 10 dakikada doluyordu şimdi 3 saatte doluyor anlamadım hem 25 watt hemde... Gönderiyi Göster
A72 için şuan güvenlik güncellemesi en son 1mart 22 de kalmış en güncel bumu ? tlfon çok ağır ve büyük bayram sonu s21 alacam Gönderiyi Göster
Arkadaşlar sizce nasıl? Model: samsung galaxy a51 Gönderiyi Göster
Samsung galaxy A32 kullanmaktayım ve uzun aralıklarla güncelleme almaktayım genelde güvenlik ve yazılım güncellemesi oluyor fakat kardeşim A52... Gönderiyi Göster
Klavye sesi gece rahatsiz edici olabiliyor. Tamamen kapatmak deilde kismanin bir yolu yokmu acaba😀 Gönderiyi Göster
An itibariyle A03 - A035F modeli Temmuz ayının ilk testini almıştır Yeni Kod: G1 Şimdiden hayırlı olsunn ;)) Gönderiyi Göster
Merhaba herkese Yaklaşık 12 gündür A73 kullanmaya başladım. Oyuna girdiğimde rahatsız etme modunu acıyorum yaklaşık 10 dakika kadar oynayıp... Gönderiyi Göster
Parlaklık full 90hz de öncelik modu açık bluetooth açıktı full ve smart wiev açıktı oyun süresi boyunca en az 6 saat oynatması gerekirdi bence... Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
822 | |
378 | |
352 | |
266 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
131 | |
34 | |
32 | |
30 | |