cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yav bu nasıl bi güncelleme iyi mi kötü mü bilemedim😐

(Topic created on: 06-01-2025 10:17 PM)
3722 Views
AEren_A54
Active Level 5
Options
Galaxy A

Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy A
1.) Telefonu tamamen kapatın.

2.) USB ile bir bilgisayara bağlayın. (Sadece bağlamanız yeterli başka bir işleme gerek yok.)

3.) Cihazın ses arttırma ve güç tuşlarına aynı anda basılı tutun.

4.) Karşınıza Recovery menüsü denilen bir ekran gelecek. Ses kısma tuşuyla aşağı inip "Wipe Cache Partition" seçeneğini güç tuşuyla seçin.

5.) Yes ve No olmak üzere iki seçenekle karşılaşacaksınız. Yine aynı şekilde ses kısma tuşuyla üstüne gidip güç tuşuyla seçin.

6.) Bunu yaptıktan sonra sizi 4. adımdaki menüye geri atacak. Ondan sonra en üstteki Reboot seçeneğini yine güç tuşuyla seçin. Bu seçenek cihazı yeniden başlatacak.

İşlem bu kadar. Bu cihazda önceki güncellemelerden kalan kalıntıları ve önbelleği temizleyecektir. Cihazın batarya performansı bir nebze artacaktır.

View solution in context

19 Comments
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy A
S21 fe için iyi bir güncelleme, şarj olma süresi kısaldı cihazlarda ayrıca batarya ömrünün kötü olması zamanla yerini daha iyi bir deneyime bırakacaktır
Galaxy A
Wipe cache yap bişeyciği kalmaz sonra
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy A
Kalıyor hocam, hemen etkisini görmesi maalesef mümkün değil😊
Galaxy A
Hemen olacak diyen olmadı zaten bendede öyle oldu
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy A
Olmayacak diyen de olmadığı için dezenformasyonu önlemek için yazdım hocam🙏
Galaxy A
Tmm hocam 👍
AEren_A54
Active Level 5
Galaxy A
Nerden yapıcaz
0 Likes
Galaxy A
Youtubeda videoları var bakın bi
Solution
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy A
1.) Telefonu tamamen kapatın.

2.) USB ile bir bilgisayara bağlayın. (Sadece bağlamanız yeterli başka bir işleme gerek yok.)

3.) Cihazın ses arttırma ve güç tuşlarına aynı anda basılı tutun.

4.) Karşınıza Recovery menüsü denilen bir ekran gelecek. Ses kısma tuşuyla aşağı inip "Wipe Cache Partition" seçeneğini güç tuşuyla seçin.

5.) Yes ve No olmak üzere iki seçenekle karşılaşacaksınız. Yine aynı şekilde ses kısma tuşuyla üstüne gidip güç tuşuyla seçin.

6.) Bunu yaptıktan sonra sizi 4. adımdaki menüye geri atacak. Ondan sonra en üstteki Reboot seçeneğini yine güç tuşuyla seçin. Bu seçenek cihazı yeniden başlatacak.

İşlem bu kadar. Bu cihazda önceki güncellemelerden kalan kalıntıları ve önbelleği temizleyecektir. Cihazın batarya performansı bir nebze artacaktır.