cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

✨️⬆️📱|| Galaxy A34 5G Kullanıcıları için Harika Haber! 🤩

(Topic created on: 2 weeks ago)
635 Views
Quantum-A
Active Level 10
Options
Galaxy A

Biliyorsunuz ki önce ki gönderilerimde A34'ün 6.6 çekirdeğin derlenmesinde problemler çıktığı ve bu yüzden A34 için güncellemenin Haziran ayında gelebileceğini söylemiştim.

Fakat bugün Telegram'da aldığım sızıntılara göre Samsung, A34'ün yeni 6.6 çekirdeğindeki problemleri planlanandan erken çözdü ve stabil sürüm haftaya Kore'de dağıtıma çıkma olasılığı yüksek!

Samsung sürümdeki "maybe-dirty-4k" çekirdeğindeki karasızlık sorunlarını sonunda halletti ve A34 için 4.19'dan 6.6 çekirdek geçişine hazır.

image

Bu da demek oluyor ki A34 kullanıcılarına stabil One UI 7 güncellemesi daha öncekinden daha yakın.

Umarız ki haftaya stabil güncellemeyi kararlı 6.6 çekirdeği ile kullanmaya başlarız. Şu an tek yapabileceğimiz şey, daha önce belirttiğim gibi, beklemek. 🙏

Yeni durumlarda sizleri eşzamanlı olarak bilgilendireceğim. 

Gönderimi okuduğunuz için teşekkürler!

24 Comments
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Umarım sızıntı gerçektirde A34'ler alır umuduyla🙏
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
Şuan kullandığım 6.6 kernel rezalet bir durumda umarım gerçekten halletmişlerdir, halletmedikleri sürece getirdikleri yeni GPU sürücüsü de yeni vendor da bir işe yaramayacak.
Kudak
Active Level 3
Galaxy A
Güncellemeleri pek takip etmiyorum ama buradaki arkadaşlarda beni heveslendirdi merakla bekliyorum 😄
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
Strese girmeye gerek yok Samsung en stabil olanı yapmak istiyor, kimse sonu S25 kullanıcıları gibi olsun istemez. 😀 (S25 hâla One UI 7 Beta 2 tabanını kullanıyor.)
Kudak
Active Level 3
Galaxy A
Eskiden bende donanımhaberde takılırdım kulüpleri olurdu telefonların burada sanırım sadece konu olarak ilerliyor olay yeni keşfettim buraları. Yeni konu yerine tek bir ana konu olurdu orada takip ederdik burada sanırım o yok :)
A34ProMax
Active Level 9
Galaxy A
Umarım beklediğimize değer
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
Stabil bir çekirdek sunulsun hepimiz değdiğini göreceğiz. 😀
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Sizce A34 dağıtımı başladığında kalan Ax4lerde almaya başlar mı?
Neron1025
Active Level 10
Galaxy A
Benim de merak ettiğim soru tam olarak bu 😊