cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kısa süreliğine A16dan İphone 8 e geçtim deneyimlerim

(Topic created on: a month ago)
477 Views
ArdaC7565
Active Level 4
Options
Galaxy A

Ekran başta olmak üzere amoled değil biraz sıkıntı çektim ve boyut küçüldü yanı zamanda bataryada yarım günü zor çıkarıyor . Güncelleme almamasıda bir diğer eksisi, iphone 8 de duvar kağıtları baya çeşitli astronot fln, beğendim açıkçası , ama en büyük eksisi Chrome yüklenmiyor vs. İos 17 istiyor diyeceklerim bu kadar sizde mantıklı buluyormusunuz

image
İphone 8

image
GalaxyA16

image
A16 ve İphone 8 yanyana önden

image
A16 ve İPhone 8 yanyana arkadan

25 Comments
berat800
Active Level 3
Galaxy A
Yani Başka İşletim Sistemleri Ne Kadar Uğraşsa Apple Yani ios Un kilit ekranının havasını yapamaz eski telefonu bile mükemmel
ArdaC7565
Active Level 4
Galaxy A
Evet ama keşke duvar kağıtları kadar teknik özellikleri iyi olsa🥲
GLX120
Expert Level 3
Galaxy A
Çok mantıksız, tamam eski bir telefon ama chrome yüklenmiyor, j5 2016'da bile chrome var android 7 olmasına rağmen
ArdaC7565
Active Level 4
Galaxy A
Evet apple yazılım konusunda cömert değil maalesef
GLX120
Expert Level 3
Galaxy A
Evet bir de övünüyorlar bu konuda aslında 3 güncelleme fârk var sanırım ama çok kısıtlı şuan güncelleme desteği bitmesine rağmen iphone 11 ve 12'yi destekleyen savunan arkadaşlarım var, saçmalık.
maldiniiUFUK
Active Level 6
Galaxy A
Peki neden geçtiniz ki ? En büyük sorun ekran ve bataryadır yazılımdansa. zaten a16 6.7inç büyük ve 5000mAh.😊🙏
ArdaC7565
Active Level 4
Galaxy A
Fantezi .evde ailem telefon yenileyince kısa süreliğine deneyimlemek istedim😊
maldiniiUFUK
Active Level 6
Galaxy A
O zaman iyi bi deneyim😊👏
ArdaC7565
Active Level 4
Galaxy A
Çokta iyi diyemeyiz düşürdüm ekranı hemen kırıldı a16 da ise kılıfsız kaç kere düştü ama ne kırık,ezik ve çatlak vardı.