cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy a54 şarj ve ısınma sorunu

(Topic created on: 04-25-2024 12:41 AM)
723 Views
Members_bheDPO5
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba bugün A54 model telefonu aldım ve saat 17.30 civarında şarjı %100 olacak şekilde yaptım ve kullanmaya başladım. Telefon açtığım andan itibaren ısınmaya başladı ve şarjı çok çabuk bitiyor. 7 saatte %36 oldu. Çok oynamadım. Bir önceki telefonum 4 yıllık m20 telefonumun bataryası gibi. Şu an hayal kırıklığı yaşıyorum

9 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Normal Kullanımınıza Göre O gün fazla Şarj mı tüketti 😊
Yoksa Hep mi az sure alıyorsunuz.
Galaxy A

Telefonu bugün aldım. Bir önceki telefonumu nasıl kullanıyorsam bunu da öyle kullandım. Tek farkla. Telefonu yeni açtığım için yedeklemeleri indirdim. Bu sırada ısındı yedeklemedendir dedim ama sonrasında ısınmayla birlikte şarjı hızlıca tükenmeye devam ettiğini gördüm

DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Anlıyorum Bende A54 kullanıyorum Ek ısınma Yada Erken şarj bitmesi Durumu Bulunmamakta. 😊

Biraz Daha Deneyimleyin Özellikle İlk 7 Gün Pil kendini Optimize edecektir.

Bundan Sonra İse Normal Ekran süresi alacaksınızdır.

Isınma Ilık olduğu sürece normaldir M20'den Gectiyseniz Normaldir.
Galaxy A

Sizin bir tam pil ne kadar süre idare ediyor

DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
1 Gün yetiyor yaklaşık 23 Saat 24Saat Civarı. 😊

Yaklaşık 8,30 - 7,30 Arası Ekran süresi Alıyorum A54 ile.

Tabikide Oyun ile alakam Yok ama Az Çok işlem Yapıyorum bazen Sarjının yetmediğini hissedersem de Power Bank Yanımda Bulunmakta.
Galaxy A
Önce yedek alıp cihazı fabrika ayarına sıfırlayıp,1-2 hafta kadar normal kullan ki senin kullanımını öğrensin.
eger sorun devam ederse bunları dene.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
Galaxy A

Tamam da ürün sıfır zaten senden sıfırlamaya ki

Galaxy A
çünkü montajlandıktan sonra ,teknisyenler kurulum baslatıp testlere sokuyor ve sen yorulmuş,ön bellek birikmiş bir cihazı kullanıyorsun.
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Cihazda sorun yok gibime geldi sorun olduğunu düşünüyordan fabrika ayarlarına sıfırla 1 hafta falan dene gene aynı ise yetkili samsung servisinde bakılması gerek illa cihaz arızası olmayabilir yazılım kurulur iken hata olduysa sıfırdan yazılım yüklemek gerekir oda serviste oluyor keşke samsung da apple gibi pcden uygulamayla yazılım atma olsa
0 Likes