cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung galaxy a34 şarjım aşırı hızlı bitiyor

(Topic created on: 07-09-2024 11:58 AM)
780 Views
grains_of_salt
Active Level 5
Options
Galaxy A

1000006629.jpg

1000006628.jpg

1000006627.jpg

Samsung galaxy a34 cihazımın ekranı kırılmıştı sonrasında orijinal ekran taktırdım ve batarya şarj sorunu yaşadım serviste batarya flex soketi  değiştirdiler pil kalibrasyonu yaptılar ve değişim sonrasında güvenlik güncellemesi geldi güncellemeyi yaptıktan sonra yada tamirden sonra da ola bilir tam emin değilim lakin tamirden sonra ısınma yoktu şarj sorunu da yoktu şimdi şarjım %1'den %100'e kadar 5-6 Dakikada %1 ilerliyor buda demek oluyor ki 7-8 Saat süre zarfında doluyor önceden 7 8 saat ekran süresi alıyordum şuanda 5 saat olmadan şarjım bitiyor ayrıca Samsung members üzerinde pil sağlığı iyi normal dahası şarj aletinin hızlı şarj özelliği var kablosu orijinal olmasına rağmen hızlı şarj özelliği çalışmıyor ilkte hızlı şarj doluyor gösteriyor 5 saniye sonra yazı kalkıyor şuanki durum neden kaynaklı sizce donanımsal mı yada yazılım ile alakalı bişey mi güvenlik yazılımdan şüpheleniyorum ne olduysa yazılımdan sonra oldu  Samsung ilk ve son alışım olacak sanırım birdeha asla bu markaya ayak basmam gibi görünüyor yazık oldu verdiğim paraya. 🥲

11 Comments
rhapsody
Active Level 6
Galaxy A
Servise ver, ekranı kırılmadan önce telefondan memnun degil mıydin? Servis hatalı onarım yapmış olabilir.
Galaxy A
  • Ekran kırılmadan önce 6.1 sürümüne güncelledim telefonu 6.0 sürümünde 2'5 saat içinde %100 oluyordu hatta şarjda kullanıyordum telefonu ne olduysa 6.1 sürüme geçince süre 4-ila-5 saat oldu ve ekranı kırıldı sonrasında ekran takıldı orijinal şarj alıyordu batarya aynı şekilde 4-5 saat süre ile şarj ediyordu sabah kalktım şarjdan aldım eve geldim şarja taktım şarj Bi gidiyor Bi geliyordu sonra kökten gitti şarjım da %70 civarında seyrediyordu güncelleme varmı diye baktım güvenlik güncellemesi gelmişti güncelledim hiç dolum yapmıyor diye sonra servise verdim batarya flex soketi değiştirdiler  sonuç ısınma şarj aşırı hızlı Bitiyor yavaş doluyordu bir kaç yerde okudum aynı durumda olanlar da var benim gibi servise gidince de bozuk olmayan cihazı bozuk gösterip para alıyorlar çok pahalıya patladı bana şu Samsung 
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende de durum aynı güvenlik güncellemesinden sonra kasma takılma pil sorunu. Bilerek telefonu öldürüyor adamlar daha 1 sene oldu. Bir daha samsung mu asla.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefon efsane bir telefon ona lafım hiç yok hele ki zamanında 11 bin tlye alanlara rakipsiz bir tel. Şimdi 11 bin tlye anca amca dede teli alırsınız ama sahip çıkılmıyor wot blitz girdim sürekli olmasa da fps rekoru gördüm 120 121 fpse çıktı bir an sonra inip tekrar yükseliyor üstelik bu oyun teli bile değil günlük kullanım için ayarlanmış bir tel. Tek şuan sorun göz ardı ediliyor.
Galaxy A

Bu konuda seninle hemfikiriz ayrıca şarj süresi haddinden fazla geç dolup hızlı bitmesi insanı çileden çıkarıyor ısınması da cabası 6.0 sürümünden önceki sürüm neydi hatırlamıyorum ama ondan şikayetçi idim 6.0 geldi ilk sürümü arar oldum 6.1 geldi şimdi 6.0 sürümünü arar olduk yeni gelecek güncelleme ile daha kötü olursa zaten satıp kurtulmak en iyisi daha 3 ay oldu cihazı kullanılmaz hale soktular tebrik etmek lazım 

Galaxy A
Bende bi sorun yok 2023 kasım 14 de aldım Trendyol dan geldi suana kadar hiç sorun çıkmadı. 9bin 400 e Almıştım Samsung galaksi a34 5G 128gb 120hz Ben bilerek 60hz kullanıyorum Hızlı batarya bitmesin diye jars bilerek 80 lerde çıkarıyorum hızlı batarya ömrü gitmesin diye...🤗🖤
Galaxy A

Yoğun kullanıyorum cihazın en ufak değişimini anlarım 60 Hz aşırı kötü normal 60hz bile denmez 120hz aynı eski telefonumdaki 60hz gibi ayrıca güncellemelerini yaptın mı çünkü 6.1 baya sorunlu 

Galaxy A
60 hz ilk başlarda banada kötü geliyordu Alıştım ben o yüzden knk
Galaxy A
Güncelleme falan beni hiç etkilemedi