- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung galaxy a34 cihazımın ekranı kırılmıştı sonrasında orijinal ekran taktırdım ve batarya şarj sorunu yaşadım serviste batarya flex soketi değiştirdiler pil kalibrasyonu yaptılar ve değişim sonrasında güvenlik güncellemesi geldi güncellemeyi yaptıktan sonra yada tamirden sonra da ola bilir tam emin değilim lakin tamirden sonra ısınma yoktu şarj sorunu da yoktu şimdi şarjım %1'den %100'e kadar 5-6 Dakikada %1 ilerliyor buda demek oluyor ki 7-8 Saat süre zarfında doluyor önceden 7 8 saat ekran süresi alıyordum şuanda 5 saat olmadan şarjım bitiyor ayrıca Samsung members üzerinde pil sağlığı iyi normal dahası şarj aletinin hızlı şarj özelliği var kablosu orijinal olmasına rağmen hızlı şarj özelliği çalışmıyor ilkte hızlı şarj doluyor gösteriyor 5 saniye sonra yazı kalkıyor şuanki durum neden kaynaklı sizce donanımsal mı yada yazılım ile alakalı bişey mi güvenlik yazılımdan şüpheleniyorum ne olduysa yazılımdan sonra oldu Samsung ilk ve son alışım olacak sanırım birdeha asla bu markaya ayak basmam gibi görünüyor yazık oldu verdiğim paraya. 🥲
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-09-2024 12:14 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-09-2024 05:24 PM in
Galaxy A- Ekran kırılmadan önce 6.1 sürümüne güncelledim telefonu 6.0 sürümünde 2'5 saat içinde %100 oluyordu hatta şarjda kullanıyordum telefonu ne olduysa 6.1 sürüme geçince süre 4-ila-5 saat oldu ve ekranı kırıldı sonrasında ekran takıldı orijinal şarj alıyordu batarya aynı şekilde 4-5 saat süre ile şarj ediyordu sabah kalktım şarjdan aldım eve geldim şarja taktım şarj Bi gidiyor Bi geliyordu sonra kökten gitti şarjım da %70 civarında seyrediyordu güncelleme varmı diye baktım güvenlik güncellemesi gelmişti güncelledim hiç dolum yapmıyor diye sonra servise verdim batarya flex soketi değiştirdiler sonuç ısınma şarj aşırı hızlı Bitiyor yavaş doluyordu bir kaç yerde okudum aynı durumda olanlar da var benim gibi servise gidince de bozuk olmayan cihazı bozuk gösterip para alıyorlar çok pahalıya patladı bana şu Samsung

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-09-2024 12:50 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-09-2024 03:04 PM (Last edited 07-09-2024 03:05 PM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-09-2024 05:36 PM in
Galaxy ABu konuda seninle hemfikiriz ayrıca şarj süresi haddinden fazla geç dolup hızlı bitmesi insanı çileden çıkarıyor ısınması da cabası 6.0 sürümünden önceki sürüm neydi hatırlamıyorum ama ondan şikayetçi idim 6.0 geldi ilk sürümü arar oldum 6.1 geldi şimdi 6.0 sürümünü arar olduk yeni gelecek güncelleme ile daha kötü olursa zaten satıp kurtulmak en iyisi daha 3 ay oldu cihazı kullanılmaz hale soktular tebrik etmek lazım
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-09-2024 06:47 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-09-2024 06:52 PM in
Galaxy AYoğun kullanıyorum cihazın en ufak değişimini anlarım 60 Hz aşırı kötü normal 60hz bile denmez 120hz aynı eski telefonumdaki 60hz gibi ayrıca güncellemelerini yaptın mı çünkü 6.1 baya sorunlu
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-09-2024 07:03 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-09-2024 07:04 PM in