Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Sonunda, başardım arkadaşlar galiba 😊 View Post
Şu gördüğünüz ss bazen 100 saat oluyor Arka planda çalışırken çok şarjım gider mi yani sorum bu mecbur çalışması lazım bi de saati aktif... View Post
Oyun oynarken birden ekran karanlaklaşıp aydınlaşmaya başladı ve ekran gidip gelip durdu. View Post
Aod kapalı ekran 60 hz olarak kullandım View Post
Merhaba ben ram plusu ilk 4 GB dlye ayarliydi ben 6 GB ye çektim baktım baya yavaş dönüyor ram plusu 4 GB ye tekrar çektim ama hala aynı performans... View Post
Pil sağlığım -1'miş. Yanlış yerden mi izliyorum? View Post
Görmüş olduğunuz gibi oneui7 ile birlikte AOD için yeni bir seçenek geldi. "Otomatik" seçeneği. Bu seçenekte telefon karanlık bir yerde... View Post
Bavigasyon çubuğundaki seçenekleri kapatıyor kaldırmak için ne yapmalıyım ? Telenumda buluna rastgele bir oyun. View Post
Öncelikle kaçak sitelerden izleyen çok kişi var fakat benim gibi içi rahat etmeyen, parasını verip de izleyen arkadaşlar için güzel bir önerim... View Post
Android 15'in en büyük özelliklerinden birisi "Bildirim Soğutma" isimki bir özellik. Detayına pek girmeyeceğim, bu özellik One UI'de... View Post
User | Likes Count |
---|---|
480 | |
422 | |
404 | |
398 | |
350 |
User | Count |
---|---|
23 | |
14 | |
11 | |