cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Diğer

Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

Şu gördüğünüz ss bazen 100 saat oluyor Arka planda çalışırken çok şarjım gider mi yani sorum bu mecbur çalışması lazım bi de saati aktif... View Post

Posted by      in  Diğer

Merhaba ben ram plusu ilk 4 GB dlye ayarliydi ben 6 GB ye çektim baktım baya yavaş dönüyor ram plusu 4 GB ye tekrar çektim ama hala aynı performans... View Post

Posted by      in  Diğer

Pil sağlığım -1'miş. Yanlış yerden mi izliyorum?     View Post

Posted by      in  Diğer

Bavigasyon çubuğundaki seçenekleri kapatıyor kaldırmak için ne yapmalıyım ?   Telenumda buluna rastgele bir oyun.     View Post

Posted by      in  Diğer

Öncelikle kaçak sitelerden izleyen çok kişi var fakat benim gibi içi rahat etmeyen, parasını verip de izleyen arkadaşlar için güzel bir önerim... View Post

Posted by      in  Diğer

Android 15'in en büyük özelliklerinden birisi "Bildirim Soğutma" isimki bir özellik. Detayına pek girmeyeceğim, bu özellik One UI'de... View Post