cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bildirim Soğutma?

(Topic created on: 05-18-2025 12:49 AM)
235 Views
YunusG
Expert Level 2
Options
Diğer

Android 15'in en büyük özelliklerinden birisi "Bildirim Soğutma" isimki bir özellik. Detayına pek girmeyeceğim, bu özellik One UI'de mevcut mu? Funtouch OS'de bulamadım da, acaba özel arayüzlerde yok mu diye merak ettim. Kararlı ve resmi One UI 7 kullanan varsa bilgilendirebilir mi?

21 Comments
firattS23FE
Active Level 6
Diğer
Nereden bakılıyor?
YunusG
Expert Level 2
Diğer
Ayarlar'da aratabilirsiniz. Veya Ayarlar > Bildirimler sekmesinde veya Gelişmiş Özellikler sekmesinde olabilir. Ben de tam bilmiyorum. Belki erişilebilirliktedir.
firattS23FE
Active Level 6
Diğer
Ben de aradım, bulamadım.
YunusG
Expert Level 2
Diğer
Olmayabilir belki ama umarım gelir.
Diğer
İnş
Diğer
Bildirim soğutma ne işe yarıyor
YunusG
Expert Level 2
Diğer
Kısaca anlatmaya çalışayım. Şimdi örneğimizde bir arkadaşınız size WhatsApp'tan size mesaj gönderiyor diyelim. Ancak bu arkadaş gıcık, yani biz gıcık diyelim ve ilerisine gitmeyelim, ve teker teker yazıyor. Her kelimeyi ayrı mesaj olarak atıyor. Bu nedenle sürekli bildirim sesi geliyor. Bunu önlemek için aynı kişiden gelen, yakın sürelerde, yani birkaç saniyede bir, her mesajı mesaj başına sesini kısıyor. Mesela ilk mesaj normal geliyor, ikinci mesaj da normal. Ama üçüncü mesajda sesi %75'e düşürüyor. Daha sonra %50'ye, daha sonra ise ses gelmiyor. Bununla birlikte boş boş ses almamış oluyorsunuz.
winner1337
Expert Level 1
Diğer
hızlı oluyor diye teker teker yazıyordum😂
YunusG
Expert Level 2
Diğer
Yapmayın işte🙂 hoş değil