cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Uygun fiyata film izleme

(Topic created on: a week ago)
162 Views
kagannn
Active Level 7
Options
Diğer

Öncelikle kaçak sitelerden izleyen çok kişi var fakat benim gibi içi rahat etmeyen, parasını verip de izleyen arkadaşlar için güzel bir önerim var. 

Günümüzde birsürü dijital platform var. Çoğumuz farklı farklı plarformlara üye olmakta ve ayda yüzlerce lira ödemekteyiz. 
Çoğu plarforma aylık üye olduğumuzda çok film izlemeden üyeliğimiz resmen boşa gitmiş gibi oluyor. En azından bende durum böyle. Platforma üye oluyorum 2-3 film izliyorum sonra salıyorum. Paramın çoğu boşa gidiyor. 

Eskiden hatırlarsanız play store'da play filmler kısmı vardı. O kaldırılmış ve içerikler google tv'ye taşındı. 

Google tv'yi uygulama olarak yükleyebilirsiniz. Filmleri kiralayabilirsiniz. Bir filmi kiraladıktan sonra hiç açmazsanız 30 gün boyunca sizde kalıyor. Eğer açıp yani izlemeye başlarsanız 48 saat içinde bitirmeniz gerekiyor. Kiralamanın yanı sıra satın alma opsiyonu da var. Satın aldığınız film ömür boyu sizde kalıyor. Gerçekten harika bir özellik. Google tv'den satın alımlar uygulamadan oluyor aynı şekilde izlemeyi de oradan yapabilirsiniz. Bilgisayardan izlemek isteyenler için Google tv'nin herhangi bir web sayfası yok. Bilgisayardan izlemek için tarayıcınızdan youtube'u açın sol üstte 3 çizgiye basın ardından orada "filmleriniz" yazan yere basın. Bunu telefonunuzdaki YouTube'dan da yapabilirsiniz. Google tv'den satın aldığınız veya kiraladığınız filmleri youtube'dan açabiliyorsunuz. 

Bu bilgilendirmeyi platformlara fazla para vermek istemeyen, uyguna film izlemek isteyen, özellikle korsana karşı,emeğe saygı göstermek isteyen arkadaşlar için de paylaşmak istedim. 

image

image

image

1 Comment
Serdar09
Active Level 5
Diğer
Her şey ücretsiz olan bir uygulama var o çok zararlı telefona erişebiliyolarmış çok vatandaş dolandırıldı o uygulama ile bedava peynir fare kapanında olur dikkat.