cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Android'in Bazı Bugün Tam 33 Yaşına Girdi!

(Topic created on: 08-25-2024 02:10 PM)
586 Views
Siberizm
Active Level 4
Options
Diğer
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux 

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Özellikle eski nesil sistemlerde ve düşük donanımlı makinelerde bence halen windows'a alternatif olarak kullanılabilecek En iyi işletim sistemlerinden birisi elbette arayüz olarak biraz daha zor alışması kolay değil ancak hem Güvenlik hem de stabilite noktasında windows'un hala sorunlar yaşadığını göz önüne alırsa halen En iyi işletim sistemleri arasında

View solution in context

Solution
Diğer
İyi ki doğdun Linux siber güvenlik açısından ve de lineageOS üretti ve Android bazında yüksek bir önem yer aldı 33. Yaşı kutlu ve uğurlu olsun 💫🥳😊

View solution in context

39 Comments
Enraged
Active Level 7
Diğer
🎁
KİRMAN34
Active Level 7
Diğer
🥳🥳🥳
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
🥰
Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Özellikle eski nesil sistemlerde ve düşük donanımlı makinelerde bence halen windows'a alternatif olarak kullanılabilecek En iyi işletim sistemlerinden birisi elbette arayüz olarak biraz daha zor alışması kolay değil ancak hem Güvenlik hem de stabilite noktasında windows'un hala sorunlar yaşadığını göz önüne alırsa halen En iyi işletim sistemleri arasında
Siberizm
Active Level 4
Diğer
Şu anda Linux Windows'tan daha basit kullanılabilirliğe sahip hocam. Sadece insanlar yeni şeyler denemek istemiyor
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Ben Pardus falan da kullandım O da güzel mesela linux mind kullandım fedora işletim sistemi var bildiğim kadarıyla çok fazla alternatifi var ve bence güzel
Siberizm
Active Level 4
Diğer
Pardus XFCE, Fedora Gnome kullanır. Gnome çok daha basittir. XFCE biraz eski kalı4
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Hocam bu noktada YouTube'da bir kanal var onu önerebilirim sana istiyorsan takip et Kadir Çelik adında kendisinin bir sürü bilgisayarı var linux işletim sistemlerini kurup deniyor güzel faydalı bir kanal
Diğer
Kadir Çelik'i izliyorum seviyorum ben o adamı kaliteli bir kanal. (Adam o dokunmatik tablet bilgisayar yüzünden kafayı yedi GŞAÖHŞWMGİWHM)