Galaxy themesden indirdiğimiz duvar kağıtlarını nasıl galeriye kaydedebiliriz View Post
Galaxy themesden indirdiğimiz duvar kağıtlarını nasıl galeriye kaydedebiliriz View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Merhaba, Samsung neydi? Dünya'daki en çoj telefon satışı gerçekleştiren şirket. Peki samsung türkiye kim? Dünya'daki en çok telefon satan... View Post
10 bin tl civarında ikinci el telefon veya tablet bakıyorum ikinci cihaz olarak kullanacağım Ios veya android farketmez ben xs max düşünüyorum sizce... View Post
Merhaba Samsung Members Üyeleri, Kasım ayına ait güvenlik güncelleme programı yayınlanmıştır 😍 Bu ay itibarıyla, bazı cihazların güncelleme... View Post
Galaxy AI, Filipinli ve Guceratlı dillerinden dolayı 100 milyondan fazla potansiyel kullanıcı için kullanışlı hale geliyor. Samsung, yakın... View Post
Neredeyse 20 gün olacak. Yeter artık. Çok gecikti. Pazartesi umutlanıyoruz, bir bakıyoruz ki güncelleme yok.. View Post
Diyarbakır merkezde yeni bir Samsung yetkili bayiliği açarak markanın bölgedeki görünürlüğünü ve erişimini artırmak istiyoruz. View Post
15000 beğeniye hızlıca ulaşmamı sağlayan @-Ali- arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Bana destek olan herkese çok teşekkürler. View Post
X'de belirli bir kitleye ulaştığım için ülkem adına gurur duyuyorum, görmeyen ve karşışına çıkmamış herkes için bir de burdan paylaşmak... View Post
Herşeyi denedim düzelmiyor sebebini bilen yaza bilirmi? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 2365 | |
| 866 | |
| 656 | |
| 616 | |
| 341 |
| User | Count |
|---|---|
| 13 | |
| 7 | |