Original topic:

HAZIR DEĞİLSİNİZ oPARAtörler!

(Topic created on: 10-17-2025 04:19 PM)
437 Views
mfs_alpha_2
Active Level 6
Options
Diğer
Merhaba değerli dostlarım,

Gene şu kontrol panelinde oPARAtör kısımda şacma bir slogan atmış...

image

5G'ye sözde hazırsınız?

Depremlerde anında çekmeyi bırakan hatlar için hazırsınız mısınız peki? Enkazın altında telefonu olup iletişim kuramayanların unutmadık. Depremden 2 saniye sonra giden hatları hiç unutmadık...

Pahalı hizmetler vererek sözleşmede yazan kaliteden az ve kötü internet vermeyi bırakmaya hazır mısınız peki?

Veri sayılarıyla oynuyorsunuz. 10gb kullansak 11gb yazıyorsunuz. Bunu düzeltmeye hazır mısınız peki?

Saçma cayma bedellerini durdurmaya ve heryerden para koparmamaya hazır mısınız peki? 

SİZ HAZIR DEĞİLSİNİZ. Olamayacaksınız da ama bilin ki bir gün bu kadar yediğiniz hak burnunuzdan gelicek. Gerek bu dünyada gerek Hak'kın huzurunda. Aldığınız canlar kaçırdığınız paralar... Hepsi burnunuzdan gelicek hepsi!

10 Comments
MelihS24Ultra
Expert Level 1
Diğer
5gye hazırlanacaklarına hediye çarkındaki internetten yemeyip ana paketten yeme sorununu çözsünler 3ünü toplasan 1operatör etmez
Kaptan54-M34
Active Level 8
Diğer
hepiniz haklısınız abi her sorun var
serhatz04
Active Level 6
Diğer
Haklısın hocam..👏
Krkymustafa
Active Level 6
Diğer
Sonuna kadar haklısın
thatS25
Expert Level 3
Diğer
İmza kaşe mühür.Al birini vur ötekine.
priv
Active Level 10
Diğer
Sevgili mfs alpha... bu Türkçe yi size yakıştıramadım. 😉
mfs_alpha_2
Active Level 6
Diğer
Hiç sormayın hocam valla😀 Tekrardan baktım dehşet yanlışlar var. Edebiyat denmesinden 8 yanlıs yaptım Türkçeye çalışmalıyım harbiden😂
priv
Active Level 10
Diğer
Takılıyorum. Sizin normalinizi biliyorum 😉 konuya olan öfkeden dolayı bu.
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Diğer
Fatura ödeme günü geliğinde kuruşu kuruşuna alıyorlar ama allah korusun acil bir durum oldu mu kimse birbirine ulaşamıyor ayıptır günahtır fiyatlar desen fahiş yazıklar olsun