Original topic:

Galaxy XR Hakkında Düşüncelerin Ne ? Türkiyede Satılsa Alır Mısın?😍

(Topic created on: 10-23-2025 08:12 PM)
1158 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Diğer
Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, 

22 Ekim itibarıyla Samsung yurt dışında Düzenlediği bir Event etkinliğinde Galaxy XR'ı piyasaya sundu.

image

Galaxy XR, sizin için akıllıca tasarlanmış, sürükleyici eğlencenin yeni gerçekliklerini açıyor . Yapay zeka yanınızdayken izleyin, çalışın ve eğlenin. Ekranınızda veya bulunduğunuz alanda neler olup bittiğine dair bilgileri almak için ellerinizi ve sesinizi kullanın. Kendi dünyanızdan ayrılmadan yepyeni dünyalara adım atmanın bir yolu olarak görüyor .

image

Ekrana dokunmanın ötesine geçin ve günlük uygulamalarınızla bambaşka bir düzeyde etkileşim kurun. Yeni Android XR işletim sistemiyle desteklenen Galaxy XR, tüm favori uygulamalarınızı ve özel iş ortağı uygulamalarını destekler.

image

Galaxy XR cihazının arayüzüde one uı bu şekilde gözüküyor .

image

Gözlük takan kullanıcıları da düşünüp reçeteli lensler ile net bir görünüme sahip olmaya olanak sağlıyor. 😍

image

Galaxy XR cihazı hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Galaxy XR'ın potansiyel performansı ve Türkiye pazarındaki cihazın satışa sunulması durumunda satın alma olasılığınız nedir?(Rakipe kıyasla yarı fiyatı olmasına rağmen, mevcut ekonomik koşullar göz önüne alındığında, ülkemizde yüksek fiyata satışa çıkar )
47 Comments
Diğer
bilgilendirme için teşekkürler Harika gönderi olmuş kardeşim eline sağlık 😍 ❤️

Ben olsam alırdım oyun oynamak ve dizi izlemek için 😅 😊
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim kardeşim benim,oyun falan oynarken güzel olabilir 😊
Diğer
Almayı düşünüyor musunuz kardeşim 🤗
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Fiyatı uygun olursa neden alınmasın😊
Diğer
İnşaAllah alırsınız kardeşim o zaman da deneyim gönderisi paylaşırsınız 😄😊
Diğer
3d deneyim yaşamak Harika olurdu 😍
Akyüz
Expert Level 1
Diğer
Ürün güzel ama ülkemizde çok pahalı olur muhtemelen
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Evet ürün güzel ama fiyatı pahalı maalesef
D_n_z
Expert Level 5
Diğer
z Fold 7'den ucuz fiyata satışa çıkardı bence yddaki gibi. 80 bin TL vs fiyatla çıksaydı kesinlikle alırdım yeni Android XR a bayıldım samsung ve google müthiş iş çıkarmış 😍
Ayrıca gönderin çok güzel olmuş eline sağlık hocam