Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Ben de google spor Çıkmıyor (medya) tablet google da spor u da seçtim fakat yok napıcam View Post
Merhaba tab a9 plus ne zaman güncelleme gelir Haziran diyorlar doğru mu View Post
Merhaba dostlar elimde tab s10 fe+ var ve Türkiye içinde kılıf bulamıyorum. Ayriyetten klavyeli özel kılıfı var fakat onuda bulamadım bu konuda... View Post
Arkadaşlar s9 fe için güncelleme haftaya gelir mi? View Post
S23 kullanıyorum o yüzden telefon tarafında nasıl bilmiyorum ama tablet arayüzünde neyi beğenmediysem adamlar düzeltmiş. Alttaki o görev çubuğunun... View Post
one UI7 yükledikten sonra bluetooth mause u tanımıyor. Bluetooth u klaldırıp tekrar kuruyorum bu sefer tanıyor. Fakat tablet ile işim bittikten sonra... View Post
1 Şubat 2025 yaması yanılmıyorsam... bu arada iyi geceler dilerim sevgili hocalarım. 😊 View Post
animasyonlar. cihaz tab s9+ View Post
Samsung galaxy tab s9 one uı 7 güncellemesinden sonra home up uygulamasına giremiyorum güncellemem gerektiğini söylüyor ancak hiçbir yerde güncelleme... View Post
User | Likes Count |
---|---|
334 | |
216 | |
159 | |
145 | |
142 |
User | Count |
---|---|
9 | |
6 | |
5 | |