Original topic:

YAZILIM GÜNCELLEME: KAÇ AY'DA 1

(Topic created on: 04-09-2026 12:33 PM)
273 Views
DENNİSOVİÇ
Expert Level 1
Options
Tabletler

Arkadaşlar SAMSUNG GALAXY TAB S9 FE 6/128 GB; 1/1 ay mı?, 3/1 ay mı?

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Android büyük sürüm (ör. Android 13 → 14 → 15 → 16) gibi ana işletim sistemi güncellemeleri yıllık değil, yıllar içinde az sayıda gelir. Samsung bu model için 4 ana Android sürümü ve yaklaşık 5 yıl güvenlik yaması desteği veriyor. �
SamMobile
Güvenlik yamaları düzenli aylık değil; çoğu tablet modelinde genellikle 3‑ayda bir (çeyreklik) veya bölgesel olarak daha seyrek dağıtılıyor. Bu cihaz için de güvenlik güncellemeleri **bleep** **bleep** değil, aylık olmasa bile yılda birkaç kez geliyor. �
SamMobile +1
Bölge ve model varyasyonuna göre güncelleme zamanlaması değiştiği için aynı tabletin farklı pazarlarda aynı anda güncelleme almaması normaldir. �
reddit.com
Özetle: Büyük Android sürüm güncellemeleri yılda 0–1 kez, güvenlik yaması/işletim sistemi iyileştirmeleri ise genellikle birkaç ayda bir gelir, ama Samsung tabletlerde sürekli aylık güncelleme beklentisi yok. �
MuhammedA24
Expert Level 5
Tabletler
Şu yapay zekayı bırakır mısın? Saçma cevaplar veriyorsun konulara.
DENNİSOVİÇ
Expert Level 1
Tabletler
Hem ocak hem şubat aldı ondan sordum
0 Likes
DENNİSOVİÇ
Expert Level 1
Tabletler
Hem ocak hem şubat ayı aldı
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Tabletler
Eğer kritik ve hızlı düzeltilmesi gereken hatalar varsa döngü beklenmeden diğer cihazlarla beraber güncelleme alabilir. Ocak yamasını neredeyse tüm cihazlar aldı 😊
serhatz04
Expert Level 5
Tabletler
3 ayda 1