Original topic:

Samsung galaxy tab a 9plusında bunu yaşayan var mı ğ

(Topic created on: 04-11-2026 06:32 PM)
166 Views
kulina
Active Level 1
Options
Tabletler

Tableti 2024 nısanda aldım yani daha 2 yıl yeni oldu tableti ilk aldıgımdaki performasından eser yok resmen ilk aldıgım gayet iyyidi one uı 6 yla gayet mutluydum sonra one uı 7 geldi şarjım çok hızlı bitmeye ve çok yavas dolmaya baslaıd orjınal şarj kullannnmama ragmen sarja taktıgımda 6 saat falan yazıyordu sonra yeniden baslatınca duzeliyordu sonra one uı 8 geldi şarj problemi bıarz daha iyi ama bazen yavas sarj oluyor asıl PROBLEM İSEEEE dokunmatik bu guncellemeyls birilkte dokunmaktik kendi kendine basmaya bazsn 3 kere basmadan almayan bir hale geldi ve hala oyle sizdede aynı mı

4 Comments
User_00
Active Level 6
Tabletler
Bu dokunmatik sorunu nasıl oluyor tam olarak bu cihazda kronik bir sorun ben tab a11+ kullanıyorum galiba **bleep** düzeldi dokunmatik sorunu ama a9+ da kronik bu kullanan birçok tanıdığım var hepsi aynı sorunu yaşıyorlar
Tabletler
😂
0 Likes
kulina
Active Level 1
Tabletler
Ciddden yaw bu çok kotu bıssey ben çok pişamımn bu tableti aldıgıma aslında ipad 9 alacaktım sonra dedim ki bu tablet daha yeni falan bide ilk aldıgımda iyiydi
BXXXl_S8
Active Level 4
Tabletler
ya bazı one ui updateleri telefone veya tableti çok kastırıyo Benim dedemin A16'sı var one ui 8'e geçince bildirim paneline geçerken 20 fpsye düsüyo sonra yükseliyo
0 Likes