Lütfen yardım edin Samsung. FREE çalışmıyor View Post
Lütfen yardım edin Samsung. FREE çalışmıyor View Post
Pugb Call of duty E footbal Dls Fc A9 plusa View Post
Ekran koruyucu kırılmaz cam telefoncularda varmıdır Yoksa lensun makina ile kesip satanlar varmıdır View Post
Geçen sene tableti aldığımdan beri var ve bu ekranlarda olan bir şey diye düşünmüştüm ama sanıyorum değilmiş. Garantiye götürsem hallederler mi?... View Post
Yeni Bir Başlangıç... Herhalde Yeni bir tablet alsam bu kadar olurdu. Şimdi sizlere yaptığım tüm ayarları, değişimleri ve önerilerde One UI 8'i... View Post
Bilmeyeniniz varsa ki çok normal, ben Tab S7 Fe kullanıyorum. One UI 6 ve hatalarından bıktım, topluluğun bozulduğunu görünce bu platformu bıraktım.... View Post
Ne zaman Ocak yaması gelicek? Çünkü One Ui 8 ile beraber tabletim aralık yamasından birden Ekim yamasına geçti çok saçma oldu bu durum Ocak yaması ne... View Post
Şurdaki yazı boyutunu falan ayarladığımız bar Yazı yazarken kayboluyo Samsung notes ta s penden metne yi seçtiğimde sadece klavye açıkken... View Post
Yeni Android 16 geleli 2 gün oldu cihazla ilgili deneyimlerim bu arada benim model 8/256 ona göre söylüyorum 1) Ayarlarda filan bir yerden bir yere... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 77 | |
| 68 | |
| 59 | |
| 59 | |
| 53 |