bu dede olmuş tableti buldum şarj almıyor iphone 4 tipi bir girişi var bu tamir olurmu? View Post
bu dede olmuş tableti buldum şarj almıyor iphone 4 tipi bir girişi var bu tamir olurmu? View Post
5100 mAh batarya65%ten 34%e kadar kullanıldıPil tasarrufu açıkBluetooth - uçak modu - konum kapalı View Post
Arkadaşlar merhaba şifremi unuttum Windows sürüm yüklü sıfırlamak istiyorum fakat yapamadım yardımcı olurmusunuz ? View Post
Selamlarms9 fe tabletimle harcanan yazı yazarken ekran çok çok hafif içine doğru esniyor, bu normal mi? Harcama desteği için mi acaba emin olamadım... View Post
Uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba öncelikle nasılsınız? Tab s9 fe plus a bu ay güncelleme gelir mi ya da yapay zeka ? Ve güncelleme tarihini... View Post
Merhaba arkadaşlar.Ben s9 fe için yeni bir şarj aleti almadım.Elimdeki samsung şarj aletiyle şarj etsem sorun olur mu? Şarj aleti orijinal.Teşekkürler View Post
S6 Lite (2024) Wild Rift gibi yüksek performans gerektiren bir oyunda kasar mı nasıl olur sizce ? Ekstra olarak Minecraft . Yeğenime almayı... View Post
Samsung S10 Plus almayı düşünüyorum fakat kullandıkça s pen ucunda deforme oluyor mu olduğunda ne yapılması gerek ? View Post
Videoda net bir şekilde çekmeye çalıştım. Yaklaşık 6 aydır tablet böyle cidden her türlü yolu denedim olmuyor düzelmiyor. View Post