Original topic:

Size ve bu cihazı kullananlara sorularım olacak

(Topic created on: 05-11-2026 12:30 PM)
277 Views
Samsung_S24
Expert Level 1
Options
Tabletler

image

Sizce bu cihaz ders dinleme not alma pdf okuma ders çalışma pdfden soru çözmek için mantıklı bir cihaz mı ve ekranı nasıl acaba özellikle kullanıcıları ekran için yorum yaparsa sevinirim bu cihaz ile en fazla 1 tane web oyunu oynamayı düşünüyorum birde acaba pil tüketimi nasıl 60-90hz testi yapan varsa merak ediyorum şimdiden teşekkürler
Son olarak bu cihaza bakarak sizce pahalı bir tablete gerek var mı birde sizce fiyatı daha fazla düşer mi 
16 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Tabletler
Oyun oynamayacaksanız yeterli olur muhtemelen 😊
Samsung_S24
Expert Level 1
Tabletler
Kullanıyor musunuz
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Tabletler
Kullanmıyorum. Ama söylediklerinizi karşılar bir cihaz bence.
0 Likes
Samsung_S24
Expert Level 1
Tabletler
Teşekkürler😊
berlin04
Active Level 3
Tabletler
Bunun yerine s11 modelini tercih etmenizi öneririm. Şahsen eğitim amaçlı edindiğim bu cihazdan oldukça memnunum. Uzun yıllar boyunca güncellemeler alacak olması önemli bir avantajdır. Ayrıca son derece hafif ve kitap boyutunda olması, kullanım kolaylığı sağlamaktadır.
Samsung_S24
Expert Level 1
Tabletler
Bütçem malesef yetmiyor ona
0 Likes
berlin04
Active Level 3
Tabletler
O zaman bütçene uygun olanı seçmen daha iyi olur ama şu hususa dikkat et: Tablet boyutu çok önemli. Ders için alıyorsan sürekli taşıyabileceğin, hafif, kitap boyutunda olsun. Zaten diğer özellikler hemen hemen aynı.
Samsung_S24
Expert Level 1
Tabletler
Tab s11 ile aynı boydalarda ben gücünden şüpheliyim
0 Likes
ᴅnz
Expert Level 5
Tabletler
Tab s9 fe vardı bende s10 lite ile birebir aynılar
Ders çalışmak için çok iyi samsung notes dan dolayı vs ayrıca 1 yıl ücretsiz goodnotes ile de geliyor samsung tabletler ben çok memnun kalmiştim pilinden memnundum
S10 fe lere çıkmayı deneyin bence