Original topic:

Satın alma sorunu

(Topic created on: a month ago)
154 Views
comologgo
Active Level 1
Options
Tabletler

image

Şubat ayından beri asla satın alım yapılamıyor ne Samsung ne oyun firması çözüm bulamıyor sorun zaten galaxy store kaynaklı çünkü oyunda başka platform üstünden aynı kurtlarla dilediğim gibi alışveriş yapabiliyorum. Bu sorunu yaşayan ve çözen varmi. Çünkü Samsung müşteri hizmetleri 51 gündür sorunu araştırıyor orada çalışan hepsi bellimi amatör 
6 Comments
Tabletler
Çözümü yok
0 Likes
comologgo
Active Level 1
Tabletler
İnsanlar sorunu çözüp para harcamak istiyor Samsung firmasının umurunda değil şaka gibiler
mdlatiff
Expert Level 1
Tabletler
Yaratıcı bi ad 👏😂
0 Likes
comologgo
Active Level 1
Tabletler
Teşekkürler eskiler bilir😂
0 Likes
mdlatiff
Expert Level 1
Tabletler
Sistem Önbelleği Temizliği: Cihazınızdan Ayarlar > Uygulamalar kısmına girin ve "Sistem uygulamalarını göster" seçeneğini aktif edin. Listeden Samsung Checkout ve Galaxy Store uygulamalarını bulup, her ikisinin de "Depolama" bölümünden Veriyi ve Önbelleği Silin.
Ağ ve Çakışma Kontrolü: Cihazınızda aktif bir VPN veya arka planda yapılandırılmış bir Özel DNS (Private DNS) varsa, bu durum Samsung sunucularında lokasyon uyuşmazlığı yaratır. Bunları geçici olarak kapatın.
Ödeme Yöntemi Sıfırlaması: Samsung Hesabınıza giderek kayıtlı tüm kredi/banka kartlarınızı tamamen silin. Cihazı yeniden başlatıp kartınızı sıfırdan tekrar ekleyin.
Doğru Birime Yönlendirme (Kritik Adım): Sorunun 51 gündür çözülememesinin nedeni yanlış birime talep açılmış olmasıdır. Müşteri hizmetlerini tekrar aradığınızda standart bir hata bildirimi yapmak yerine, "Samsung Hesabım ve Samsung Checkout üzerindeki güvenlik blokajının (Fraud Block) kaldırılması için talebimin doğrudan Teknik Birim'e ve Ödeme Sistemleri departmanına iletilmesini istiyorum" şeklinde ısrarcı olun.
0 Likes
comologgo
Active Level 1
Tabletler
Bilgilendirme için çok teşekkürler ama zaten o birim teknik inceleme yapıyormuş söylediğiniz herseyi en az 5 kere yaptım inanın, ama kesin bir şekilde kara listeye alındım
0 Likes