cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab a9+ sarj sorunu

(Topic created on: 12-16-2023 01:58 PM)
4813 Views
a9plus
Active Level 1
Options
Tabletler
Arkadaslar merhaba henüz 20 gün önce aldığım tablette şöyle bir sorun yaşıyorum

Tableti kapalı sarj ederken 3.15 dk falan sürüyor 
Tableti açık ve hızlı sarj seçeneği açık şekilde 2.55 dk falan sürüyor 

Tableti ilk defahızlı sarj kapalı ve ekran açık şekilde sarj etmek istedim 6 saatte yüzde 50 dolmuş ve ben ilk defa hızlı sarj kapalı ekran acik sekilde sarj ettiğim için yeni f4ark ettim genelde tamamen kapalı sarj ediyordum

Servise göndersem hemen sarj soketi bozuk denilip 20 gün Tabletin içini açıp soketi felan değiştirmek iwticekler kesin kesin

Ama anlamadığım Tableti sarj ettiğim adaptör aynı kablo aynı priz aynı sarj soketinde sorun olsa hızlı sarjda ve kapalıyken sarj almama, sarj süresinde uzama ve daha geç sarj olma gibi sorunlar olmazmıydı Bu arada uygulamaların hepsi derin uykuda gece Tableti açık sekilde 90 şarjla bıraksam sabah 90 şarjla aynen duruyor sarj olurken arkada uygulamalar açık desem oda değil

bu konuda ne yapmalıyım yorumlarınıza ihtiyacım var 

Tanila kısmında da sarj kablosu da da sıkıntı yok normal yazıyor sarj hızı da normal yazziyoR

Adaptör de sarj kablosuda orijinal , aynı sarj aletiyle telefonumuda sarj ediyorum sıkıntı yaşamıyorum 
Resolved!
13 Comments
a9plus
Active Level 1
Tabletler
Anladım teşekkürler
0 Likes
Tellioğlu
Active Level 7
Tabletler
Rica ederim. Sonuç olarak ortada bir problem yok cihazınız sağlam. Hızlı şarjı da kapatmanın hiç gereği yok.
0 Likes
ataak
Active Level 1
Tabletler
Merhaba sorun sadece sizde değil bendede aynı sorun var 15w adaptör ile uzun sürede şarj oluyor
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba a9plus,

Durumu detaylı olarak incelememiz için şarjı %100 dolduktan sonra Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek hata raporu gönderebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​