Sürekli tablet bakıyorum ve baktığım modelde hiç indirim yaşanmıyor para harcamışken keşke iyi bi model çıksa diyorum ama tab s12 veya tab s11 fe... View Post
Sürekli tablet bakıyorum ve baktığım modelde hiç indirim yaşanmıyor para harcamışken keşke iyi bi model çıksa diyorum ama tab s12 veya tab s11 fe... View Post
Tabletime otobüs simulator ultimate indirdim ve seferimi yaptım.Böyle oyunlar için harika üretilmiş. View Post
Herkese iyi günler dilerim, Tab S10 Fe+ tabletime kablosuz Everest KM-730 klavye ile mosusemi bağlamak için Polosmart'ın 5in1 otg... View Post
Saat ve Saniye kısımlarının yarısı gözükmüyor. View Post
8.5 ile değişen Saat uygulamasının arayüzü akıcı hissettirmiyor bende. Sanki tableti 60Hz'de kullanıyormuşum gibi.Alarm, Dünya saati ve... View Post
Ben tab s11 almayı planlıyorum ama oled olduğu için yanma korkum var. Samsung bu yanma derdine çare bulmuşmuydu yoksa aynı mı. Bazen uzun süre boyunca... View Post
Arkadaşlar tabletim s10 plus ekran koruyucu aşırı yansıma yapıyordu içerik film dizi çizim yaparken ekran kalitesini çok bozuyordu. Bende çıkardım.... View Post
Çok fazla kişi güncellemeyi almiyacağını söylemektedir ancak Tab A9 plus çoktan aldı yaklaşık 3 gün önce Tab A9 daha almadı ama alacak ve son... View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 22 | |
| 18 | |
| 12 | |
| 10 | |
| 9 |