Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Arkadaşlar Tab S9 FE kenarlarında bant var durması sakıncalı mı yoksa çıkarayım mı? Teşekkürler View Post
Eskiden yan sanayi tab s9fe kılıfı kullanıyordum tabletin kaleminde ve ekranında ki problemlerle uzun süre uğraştıktan sonra kılıf kaynaklı... View Post
Çok kötü mü? View Post
Tab S10 fe 8Gb ram 126 Gb hafıza şuan Amazonda 13400 TL Sizce alınır mı yoksa beklemeli mi View Post
One ui 7 bu cihaza pek yaramadı sanırım. Bazı arayüz sorunları var. İlk olarak ana sayfadaki uygulama klasörlerini açarken animasyon bazen takılıyor.... View Post
Sizce Tab S9 Fe plus mı Tab S10 fe mi ? Kalem ile Uzun süre haşır neşir olacağım yks için ve aynı zamanda üniversitede kullanmak için alıyorum sizce... View Post
Öncelikle merhaba. SM-P610 tablet kullanıyorum. Tableti şarja takmıştım. Sonra elime aldığımda tabletin çok ısındığını farkettim. Ama inanılmaz... View Post
Samsung Tab S6 lite duvar kağıdı koyduğumda yatay ya da dikey mod farketmez bulanıklaşıyor ve hoş durmuyor bunu nasıl çözebilirim View Post
Dimensity 9400 plus ile gelecekmiş 😑, keşke 8 elite kullansalar 🙂 View Post
Tabletimde kilit ekranı saatinin rengini beyazdan farklı bir renk ayarlamama rağmen bir süre sonra tekrar beyaz renge dönüyor. Bu durumu nasıl... View Post
User | Count |
---|---|
7 | |
5 | |
5 | |
5 | |
4 |