cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Aşırı yavaş sarj sorunu

(Topic created on: 02-10-2024 08:46 PM)
1784 Views
cady3500
Active Level 1
Options
Tabletler
Samsung tab s6 lite tabletimin kutusundan çıkan sarj alati birkaç haftadır çok yavaş sarj ediyor 8 saat 9 saat yazıyor orjinal sarj aletinden böyle bir sıkıntı cekiyorum sebebi nedir bilen var mı 15 watt normalde 4 saatte orjinal hali ile 0 dan fulle çıkarıyordu şuan 8 9 saatleri yazıyor batarya gene bana aralıksız kullanımda tam 1 gün gidiyor surekli açık tablet çünkü surekli not tutup video izliyorum 25 watt orjinal markası farklı bir aletle sarj ettim 2 saatte doldu 25 watt , neden böyle oldu hızlı sarj seçeneğine açık orjinal kutudan çıkan alet neden 8 9 saatte şark ediyor ve samsung tab s6 litee için en hızlı orjinal sarj aleti hangisi link bırakırmısıniz
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Şarj aleti arızalı muhtemel
0 Likes
cady3500
Active Level 1
Tabletler
Kutudan çıkan alet 4 5 aydır kullanıyorum böyle bir sıkıntı çekmedim son 1 2 haftadır canımı sıkmaya başladı
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Garantiye verin mutlaka
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Tabletler
Merhaba,
Samsung a34 5G telefon kullanıyorum pil bölümünde hızlı şarj seçeneği var siz de isterseniz bir bakın,belki sizde de vardır o seçeneği yanlışlıkla deaktif hale getirmiş olabilirsiniz.
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Tabletler
O görüntüyü de size atıyorum1707588594546.jpg
0 Likes
cady3500
Active Level 1
Tabletler
Yok acıyorum kapatıyorum aynı şarjı takıyorum tam taktığım anda sıkıntı yok normal 4 saatte dolar diyor ekranı kapatıp acıyorum 4 saat oluyor 5 oluyor sonra 6 saat diyor 8 saat 9 saate dolar diyor herseferindde değişik 25 alete takınca sıkıntı yok ama orjinal kutudan çıkana takınca olmuyor ve gidip bin lirada vermek istemiyorum zaten kalemi kayıp bin lirada o var
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Tabletler
İlk aldığında ve kullandığında sorunsuz çalışanAdaptör, daha sonra arızalanmış olabilir ,444 77 11 müşteri hizmetleri merkezini arayarak bilgi alabilirsin gerçekten Samsung müşteri hizmetleri muhakkak bir çare çözüm üretecektir.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
1)yuva tozlanmıştır
2)şarj kablosu sorunludur,destek yoktur
3)Adaptör sorunludur veya desteklemiyordur
4)Cihazın yedek alınıp sıfırlanmaya ihtiyacı vardır
5)Ayarlar > uygulamalar > USB depolama verisini silin
6)Geliştirici seceneklerden USB hata ayıklamayı açın
Bunları yaptıktan sonra cihazı yeniden baslatın,sorun devam ederse teknik servise götürün.
0 Likes