Original topic:

Aşırı yavaş sarj sorunu

(Topic created on: 02-10-2024 08:46 PM)
3501 Views
cady3500
Active Level 1
Options
Tabletler
Samsung tab s6 lite tabletimin kutusundan çıkan sarj alati birkaç haftadır çok yavaş sarj ediyor 8 saat 9 saat yazıyor orjinal sarj aletinden böyle bir sıkıntı cekiyorum sebebi nedir bilen var mı 15 watt normalde 4 saatte orjinal hali ile 0 dan fulle çıkarıyordu şuan 8 9 saatleri yazıyor batarya gene bana aralıksız kullanımda tam 1 gün gidiyor surekli açık tablet çünkü surekli not tutup video izliyorum 25 watt orjinal markası farklı bir aletle sarj ettim 2 saatte doldu 25 watt , neden böyle oldu hızlı sarj seçeneğine açık orjinal kutudan çıkan alet neden 8 9 saatte şark ediyor ve samsung tab s6 litee için en hızlı orjinal sarj aleti hangisi link bırakırmısıniz
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Şarj aleti arızalı muhtemel
0 Likes
cady3500
Active Level 1
Tabletler
Kutudan çıkan alet 4 5 aydır kullanıyorum böyle bir sıkıntı çekmedim son 1 2 haftadır canımı sıkmaya başladı
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Garantiye verin mutlaka
0 Likes
KEMSA
Expert Level 3
Tabletler
Merhaba,
Samsung a34 5G telefon kullanıyorum pil bölümünde hızlı şarj seçeneği var siz de isterseniz bir bakın,belki sizde de vardır o seçeneği yanlışlıkla deaktif hale getirmiş olabilirsiniz.
0 Likes
KEMSA
Expert Level 3
Tabletler
O görüntüyü de size atıyorum1707588594546.jpg
0 Likes
cady3500
Active Level 1
Tabletler
Yok acıyorum kapatıyorum aynı şarjı takıyorum tam taktığım anda sıkıntı yok normal 4 saatte dolar diyor ekranı kapatıp acıyorum 4 saat oluyor 5 oluyor sonra 6 saat diyor 8 saat 9 saate dolar diyor herseferindde değişik 25 alete takınca sıkıntı yok ama orjinal kutudan çıkana takınca olmuyor ve gidip bin lirada vermek istemiyorum zaten kalemi kayıp bin lirada o var
0 Likes
KEMSA
Expert Level 3
Tabletler
İlk aldığında ve kullandığında sorunsuz çalışanAdaptör, daha sonra arızalanmış olabilir ,444 77 11 müşteri hizmetleri merkezini arayarak bilgi alabilirsin gerçekten Samsung müşteri hizmetleri muhakkak bir çare çözüm üretecektir.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
1)yuva tozlanmıştır
2)şarj kablosu sorunludur,destek yoktur
3)Adaptör sorunludur veya desteklemiyordur
4)Cihazın yedek alınıp sıfırlanmaya ihtiyacı vardır
5)Ayarlar > uygulamalar > USB depolama verisini silin
6)Geliştirici seceneklerden USB hata ayıklamayı açın
Bunları yaptıktan sonra cihazı yeniden baslatın,sorun devam ederse teknik servise götürün.
0 Likes