allahdiyenkoful
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Bazı günlerde sarj böyle inanılmaz hızlı iniyor parlaklığıda düşükte kullanıyorum ki şarj hızlı gitmesin tableti ilk aldığımda da 3 dakikada %1 şarj gidiyordu sanki yavaş şarj modunda şarj ettiğimde pil daha çok dayanıyor gibime geldi ve son 5 gündür normal bunun nedeni nedir yazılım güncellemeleri ile düzelebilir mi? Aynı ürünü kullanan varsa söyleyebilir mi şarjınız kaç saat dayanıyor? Yaşadığım şehirde yetkili servis bulunmamakta. En son başka firma(j ile başlayan marka) ile kulaklıkta sorun yaşadığımda kargoladım ve 24 günde elime geri ulaştı aynı şeyi yaşamak istemiyorum.
4 Comments
faruk07
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-15-2025 12:27 PM in
Tabletler
Burda bi seyler derler şimdi ama, smart tutordan bi baktirabilirsin
Ally219
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-15-2025 12:27 PM in
Tabletler
Arka plan etkinliklerinden kullanmadığınız ne kadar uygulama varsa derin uyku moduna alın siz girmedikçe çalışmaz onun biraz katkısı olur ki yüksek ihtimal yazılımsal sorun var arada hızlı azalıp arada yavaş azalıyosa. Yoğun kullanacağınız günler güç tasarrufunu açın ama garanti çözüm olsun derseniz ayarlarda uzaktan destek var erişim talep edip canlı olarak tabletinize bağlanıp kontrol yapıyorlar özel şeylerinize erişmeden bunu da deneyebilirsiniz.
allahdiyenkoful
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-15-2025 12:34 PM in
Tabletler
Bilmiyordum boş zaman bulduğumda buna bakarım sağolun
Ally219