cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNG MEMBERS E-POSTA DEĞİŞTİRME

(Topic created on: 02-08-2021 02:19 PM)
2906 Views
keremtabs6lite
Active Level 2
Options
Samsung Members

Arkadaşlar samsung membersde kullandiğım gmail hesabıma erişim sağlayamıyorum

Members hesabıma bağlı olan gmaili nasıl değistirim ayarlara baktım böyle bir seçenek göremedim 

Şimdiden teşekkürler  🤗🤗

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lobao
Active Level 9
Samsung Members
her hesap bir mail adresiyle açılır. hesabına bağlı mail adresini değiştiremezsin ama farklı bir mail adresiyle farklı bir hesap oluşturabilirsin. samsung members uygulamasından önce eski hesabını kaldırıp sonra yeni hesabını ekleyebilirsin. eski hesabı kaldırmak için samsung members - sağ üstteki 3 nokta - ayarlar - samsung account - yine sağ üstteki üç nokta - hesabı kaldır diyebilirsin.

View solution in context

0 Likes
5 Comments
eaglevision
Active Level 7
Samsung Members
Ayarlar/Hesaplar/Samsung Account üzerinden eposta adresinizi değiştirebilirsiniz..
GRKN17
Expert Level 5
Samsung Members
O şekilde başkası hesaba geçiş yapamaz verilerini yedek alıp sıfırlayıp erişim olan bir Gmail ile yeni account hesap oluştur yada varsa başk eposta adresi ile giriş yap Samsung account a başka türlü açık olan acvont hesabı varken kapatıp başka account kullanmaya izin vermiyor diyebiliyorum Samsung cihazlar
0 Likes
eaglevision
Active Level 7
Samsung Members
Evet doğru söylüyorsunuz. Ben arkadaşın dediğini tam anlamamışım..
GRKN17
Expert Level 5
Samsung Members
Benim de başıma geldi oradan biliyorum hesap değişme özelliği yok bu Samsung account da
0 Likes
Solution
Lobao
Active Level 9
Samsung Members
her hesap bir mail adresiyle açılır. hesabına bağlı mail adresini değiştiremezsin ama farklı bir mail adresiyle farklı bir hesap oluşturabilirsin. samsung members uygulamasından önce eski hesabını kaldırıp sonra yeni hesabını ekleyebilirsin. eski hesabı kaldırmak için samsung members - sağ üstteki 3 nokta - ayarlar - samsung account - yine sağ üstteki üç nokta - hesabı kaldır diyebilirsin.
0 Likes