Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba - ! Uzun zamandır etkinlik yapmıyorum, forum One UI 7 postlarıyla boğuşmuşken kafa dağıtmak istedim. Ödüller [🌸] Herhangi bir... View Post
One UI 8.0 güncellemesi almayacak Samsung telefonlar: Galaxy S serisi Galaxy S21 Galaxy S21+ Galaxy S21 Ultra Galaxy Z serisi Galaxy Z Fold 3... View Post
Sizce açtığım zaman zararları ve faydaları nelerdir View Post
Samsung care + nedir tam olarak ,kasgo kadar etkili birşey mi bilen yazabilir mi View Post
Yakında 10.000'i görürüz umuduyla. Destek olan herkese çok teşekkürler! View Post
Şarjı ,menü akıcılığı vs herşeyi mükemmel bir telefon.. Çok kaliteli bir cihaz kullandığınızı hissettiriyor ama güncelleme yamalarından mıdır... View Post
Bence yeterince iyi View Post
Arkadaşlar uygulama varmı Samsung değil cihaz ama aramayı kaydederken karşı tarafın haberi olmicak bilgisi olan bildiğiniz uygulama varmı? View Post
arkadaslar gunaydin sesim karsi tarafa boguk gidiyor ayni olan baska bi telefonla karsilatirdim benimki boguk onunki iyi bariz **bleep** var.... View Post
Hiç umutlu olmayarak birsey sormak istiyorum şuan olan arka plan düzenimizi (hem kilit hemde ana ekranı) bir yere kaydedebilir miyiz? daha sonra aynı... View Post
User | Likes Count |
---|---|
580 | |
301 | |
204 | |
181 | |
113 |
User | Count |
---|---|
22 | |
20 | |
18 | |