cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Her şey 21 Ay önce Başladı...

(Topic created on: 05-30-2025 10:29 PM)
359 Views
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Options
Samsung Members
One ui 5 Yeni çıkmış, Bende Samsung A10 cihazıma yüklemiştim. Yeni güncellenen uygulamaları denemek için tüm samsung uygulamalarını yükledim ve deneme başladım. O sırada fârk etmeden olsa da Samsung Members yüklemiştim.

Biraz incelediğimde forum olması ve daha samimi bir ortam olması çok hoşuma gitmişti. Ve o zaman bir başlangıç olsun diye bir gönderi paylaştım. İşlerin bu kadar gidebileceğini kim bilirdi..

image

Ardından bu samimi ortam beni daha çok içine çekti. İlk başta nadiren kullandığım uygulama artık her zaman kullandığım uygulama oldu. Burada bir çok yeni güzel insanla tanıştım, birçok deneyimim oldu ve bu süreçte zevk aldım

Bazı hastalık durumlarından dolayı 6-7 ay uygulamaya giremediğim oldu ondan sonra birdaha uygulamayı kullanacağımı sanmıyordum ama hayata hiç belli olmuyor😅

Şu anda Expert 5 oldum. Dile kolay 21 ay geçirdim ve bu süre zarfında birçok insana yardım ettim, birçok insanda bana yardım etti. Şu ana kadar pek çok şey öğrendim. Bu zamanda yardımı olan herkese çok teşekkürlerimi sunarım!

image

18 Comments
ruby_
Active Level 7
Samsung Members
Çok samimi geldin(kızım yanlış anlama),hayırlı olsun!!💗🤍💖💕🎀💞💓🫶🏿
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Samsung Members
Sıkıntı yok😊 Teşekkürler🙏
ruby_
Active Level 7