Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
HANGİSİNİ KUNLANIYORSUNUZ? View Post
Sayın Moderatörler ve Değerli Samsung Üst Düzey Yetkilileri, Samsung Members platformu, kullanıcıların deneyimlerini paylaştığı, sorunlarına çözüm... View Post
Link paylaştım diye silmişler bakalım bunu silecekler mi. Baştan söyliyim olayın animasyon değil herşeyin bir bütün şeklinde çalışması. Huawei... View Post
ESSALAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR HAYIRLI SABAHLAR DİLİYORUM HERKESE HAYIRLI PAZARLAR GÜNÜNÜZÜN GÜZEL GEÇMESİ DİLEĞİYLE SİZLERİ ALLAHA EMANET EDİYORUM... View Post
REDMİ BUDS 4 LİTE VAR BENDE AMA GALAXY BUDS FE ALIYIMMI ALINIR MI SİZCE ?BİRAZDA F/P OLARAK DEĞERLENDİREREK CEVAPLAMINIZI İSTİYORUM... View Post
Sol hoparlör yanı kameranın assagı kısmındaki hoparlörden cızırtı geliyor ne suya koydum ne su damladı ne toz kaptı ama cızırtı geliyor napmam lazım View Post
Gün batımı Bayburt View Post
Tarafıma 2 aylık ücretsiz s sports kodu için mail geldi fakat members uygulamasında sadece Amazon Prime kampanyası var sebebi nedir çözebilen varsa... View Post
Oneui 7 ile Eskiden oneu 6 da olan ısınmaya izin veren alternatif otyn performans seçeneği game boosterdan kaldırılmış nasil geri getireceğim ısındığı... View Post
Arkadaşlar selam, mailimde spam klasöründe Samsung Members'a ait olarak 2 ay ücretsiz S Sport üyeliği konusunda bir mail aldım görseldeki kodu al... View Post
User | Likes Count |
---|---|
586 | |
280 | |
262 | |
169 | |
128 |
User | Count |
---|---|
22 | |
21 | |
18 | |