cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Members üyelerinin gereksiz susturma çabası.

(Topic created on: 04-30-2025 10:57 AM)
358 Views
ytimkacakcisi
Active Level 6
Options
Samsung Members

İnsanlar ülkenin ekonomisinin rezil olduğu bir dönemde çuval dolusu para verdiği telefonlarına gördüğü muameleden şikayetçi, adamın teki gelip ne kafa ütülediniz diyor. Sizin hakkınızı sizden başka kimse savunmaz arkadaşlar. Ben eğer bu gündemde 30 bin lira verip bir telefon alıyorsam, o güncelleme yarım saat bile gecikse yaygara çıkarırım. Çok rahatsızsan yürü git başka forumlara. Zaten sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz. Tuzu kuru olan konuşmasın.

31 Comments
hasso251905
Active Level 6
Samsung Members
Aynen gardaş ağzına sağlık
SarıKagan
Active Level 6
Samsung Members
👏👏
Caesar_Enes
Active Level 5
Samsung Members
bizim bizden baska dusman1m1z yok hocam sanki şirkette hisseleri varmış gibi şirketi savunmaları ayrı çabası
ytimkacakcisi
Active Level 6
Samsung Members
**bleep** siyasi boyutunu anlarım, Samsung Trollüğü yapmak nedir ya.. gören de babasının şirketi sanar ama telefon alabilmek için çalışmaktan elleri nasır tutmuş adamlar diyor bunu işte..
Ejder966
Active Level 5
Samsung Members
Bana daha çok baba parasıyla alanlar gibi geliyor ama bilemem tabi.Buradakilerin çoğu çocuk hocam hayata ekonomiye karşı herhangi bir fikirleri yok ama teknoloji mobil cihaz dünyası dersen kitap yazarlar.
MuhammedA24
Expert Level 5
Samsung Members
Burda önemli olan haklarını istemeleri değil. Bu konu hakkında ardı ardına birçok konu açılması, düşünsene dostum bir kişi burada konu açıyor yardım için ve ardı ardına one ui 7 konusu açanlar yüzünden konusu aşağılara gidiyor ve kimse görmüyor. Bu arkadaş nasıl destek alıcak? (Bu sadece bir örnektir. Çok takılmayın)
kHell
Active Level 9
Samsung Members
samsung: 20-30 Nisan arası güncelleme gelecek
...
24 nisan günü siz: VERİN ARTIIIKKK
25 nisan günü siz: VERİN ARTIKKK
26nisan günü siz : VERİN ARTIK
...
kHell
Active Level 9
Samsung Members
birader güncelleme gecikmedi, bu aksam 12ye kadar gelmezse gecmikmiş olacak
0 Likes
ytimkacakcisi
Active Level 6
Samsung Members
En çok da seni gördüm bu susturanlardan. Sana dokunan ne kardeş? Trollük yapmaya geldiysen Türk milleti buna alışık. Git kendine başka park bul yallah.