cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Members'te Gönderilerin Çabuk Kapanmaması İçin Öneri

(Topic created on: Sunday)
182 Views
OzanA34-5GTabA9
Expert Level 3
Options
Samsung Members

Sayın Moderatörler ve Değerli Samsung Üst Düzey Yetkilileri,

Samsung Members platformu, kullanıcıların deneyimlerini paylaştığı, sorunlarına çözüm aradığı ve Samsung ürünleri hakkında bilgi edindiği önemli bir iletişim kanalıdır. Ancak son zamanlarda, açılan bazı gönderilerin, henüz yeterli etkileşim ve çözüm önerisi sunulmadan çok kısa bir süre içinde kapatıldığına dair gözlemlerimiz bulunmaktadır.
Bu durum, kullanıcıların sorunlarının çözümsüz kalmasına, bilgi alışverişinin sekteye uğramasına ve platformun potansiyelinin tam olarak kullanılamamasına yol açmaktadır. Birçok kullanıcı, gönderisinin neden bu kadar çabuk kapatıldığını anlamakta güçlük çekmekte ve bu durum motivasyon düşüklüğüne neden olmaktadır.
Bu bağlamda, Samsung Members platformundaki gönderi kapatma süreçlerinin yeniden gözden geçirilmesini ve aşağıdaki hususların dikkate alınmasını önemle rica ediyoruz:
 * Kapatma Süresinin Uzatılması: Gönderilerin kapatılma süresinin, konunun karmaşıklığı ve potansiyel çözüm önerileri dikkate alınarak daha uzun bir süreye yayılması. Örneğin, belirli bir etkileşim sayısına veya belirli bir süreye ulaşmayan gönderilerin otomatik olarak kapatılmaması.
 * Kapatma Nedeninin Açıkça Belirtilmesi: Bir gönderi kapatılırken, kullanıcılara kapatma nedeninin açık ve anlaşılır bir şekilde bildirilmesi. Bu, kullanıcıların hatalarından ders çıkarmalarına ve gelecekte daha uygun paylaşımlar yapmalarına yardımcı olacaktır.
 * Moderasyon Kriterlerinin Şeffaflaştırılması: Hangi tür gönderilerin kapatılacağına dair moderasyon kriterlerinin kullanıcılarla daha şeffaf bir şekilde paylaşılması. Bu, kullanıcıların platform kurallarına daha iyi uymalarını sağlayacaktır.
 * Kullanıcı Geri Bildirimlerinin Dikkate Alınması: Gönderi kapatma süreçleriyle ilgili kullanıcı geri bildirimlerinin düzenli olarak değerlendirilmesi ve platformun işleyişinde iyileştirmeler yapılması.
 * Çözüm Odaklı Yaklaşım: Moderatörlerin, gönderileri salt kapatmak yerine, kullanıcıları doğru kaynaklara yönlendirme, çözüm önerileri sunma veya benzer konuların tartışıldığı mevcut gönderilere yönlendirme gibi daha çözüm odaklı bir yaklaşım benimsemesi.
Samsung Members platformunun, kullanıcılar için daha verimli ve katılımcı bir ortam sunmaya devam etmesi hepimizin ortak arzusudur. Yukarıda belirtilen önerilerin dikkate alınması, bu amacımıza ulaşmada önemli bir adım olacaktır.
Saygılarımızla,
9 Comments
winner1337
Active Level 8
Samsung Members
tam olarak okuyamadım belki vardır yazıda roman yazısı gibi😂 4 saati geçince yorum yazma kapanıyor 12 saat olsa daha iyi olmalı bence
Samsung Members
4 saat az eskiden hiç kapanmıyordu galeri bölümü yorumlarda 4 saatte kapanmıyordu süresi daha uzundu 😠
alper05
Active Level 5
Samsung Members
👏çok teşekkürler 🙏
Samsung Members
Rica ederim 🙏
Samsung Members
Aynen katılıyorum Ozan Sabah gördüm bi gönderi daha 3 saat dolmadan kapanmış kızdım hatta Kafalarına nasıl eserse öyle davranıyorlar keyifleri bozulmasın diye forumu düşündükleri yok
Samsung Members
Aynn, eskiden daha ilgililerdi her gönderiye bakıyor çözüm atıyor kopyala yapıştır olsada cevap veriyorlardı Kapanma süresi de iyiydi ne olduysa iyice boşladılar forumu anca fırça at gönderi sil başka bildikleri yok botları bile biz temizletiyoruz
Samsung Members
Yani marka demeyelim de bizim moderasyon sıkıntılı Diğer ülkelerin moderatörleri daha ilgili ben bazen bakıyorum adamlar çözülen çözülemeyen diye ayırmış ki millet devam etsin her gönderide de samimi cevap veriyorlar etkinlikler hediyeler falan da cabası Biz üvey evlat muamelesi görüyoruz resmen
Samsung Members
Kesinlikle
GLX120
Active Level 8
Samsung Members
Gün geçtikçe süreyi kısaltıyorlar geçenlerde 4 saatti 3.5 oldu sonra dün 2 saat 40 dakikada kapanmıştı çok çok kısa