Original topic:

PİL SAĞLIĞI

(Topic created on: 05-11-2025 09:16 AM)
536 Views
Tokyo_2134
Active Level 4
Options
Samsung Members

ESSALAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR HAYIRLI SABAHLAR DİLİYORUM HERKESE HAYIRLI PAZARLAR GÜNÜNÜZÜN GÜZEL GEÇMESİ DİLEĞİYLE SİZLERİ ALLAHA EMANET EDİYORUM KENDİNİZE İYİ BAKIN❤️☺️

İPHONE OLDUGU GİBİ TELEFONUN AYARLAR BÖLÜMÜNDE PİL SAĞLIGINI GÖSTERİYOR BATARYA YÜZDE KAÇLIK BİR ORANDAYSA SAMSUNG DA GÖRMEDİM VE YANLIŞ DEGİLSEM O ÖZELLİK YOK SAMSUNGLARDA PİL SAĞLIGINI ÖGRENMEK İÇİN MECBUREN TEKNİK SERVİSE GİDİP ORDAN ÖGRENİYORUM KAÇLIK BİR PİL DURUMU OLDUGUNU BU KONUDA BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER.....☺️😊

14 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Samsung Members
Müşteri hizmetlerini arayın yada Bu yoldan öğrenin.
Öncelikle Play Store üzerinden LogLog uygulamasını indirin. Log kaydını okuyabilmek için gerekli.

* Telefon Uygulamasını açıp *#9900# tuşlamasını yapın
(Otomatik Engelleyici açıksa kapatın yoksa ekran gelmez. İşlemler bittikten sonra tekrar açabilirsiniz.)

* Açılan ekranda en aşağıya inip Run dumpstate & Copy SD Card yazan seçeneğe tıklayın.

Bastıktan sonra dosya kaydedicek önce. Dosyaya bir isim vermeniz gerekli istediğiniz ismi verebilirsiniz.

* Bir süre bekleyin. Genelde 3-5 dakika sürüyor. Sonrasında Dosyalarım uygulamasından Log klasörünü bulun ve tıklayın. Farklı bir klasörde olabilir dosya yolunu kopyalama bittikten sonra size belirtiyor.

* Bütün ZİP'leri çıkartın. En büyük boyuta sahip olanlar yer alacak . Sırasıyla klasörlere girerek çıkartın.

* En sonunda yaklaşık 140 160MBlik bir TXT dosyası bulunuyor. Onu LogLog uygulamasında açın. mSavedBatteryAsoc aratmasını yaparak en yakın sonuca gidin. pil değerinizi görebilirsiniz. (varsa mSavedBatteryBsoh aramasınıda yapabilirsiniz o daha doğru. Nedense bazı cihazlarda görünmüyor Bsoh.)
0 Likes
Tokyo_2134
Active Level 4
Samsung Members
Malesef bunu uygulanmayacam bilmediğim uygulamalar ve telefonuma zarar verebilir
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Samsung Members
Play storeden bir uygulama bu güzel kardeşim. Sadece dosyalardaki kayıtları açmana yardımcı oluyor.
0 Likes
Tokyo_2134
Active Level 4
Samsung Members
Tşkler kardeşim ama güvenmiyorum kb
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Samsung Members
İlk kez play storeden indirilen uygulamaya güvenmeyen insan görüyorum. Siz indirdiğiniz apklara güvenebilirsiniz. Hayırlı günler.😊
Tokyo_2134
Active Level 4
Samsung Members
Güvenli resmi bir site olmadığı için gereksiz bir işlem
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Samsung Members
Ne sitesi ne resmisi? Play storeden uygulama indiriyorsun ve telefonda gömülü olan loglara bakıyorsun.
0 Likes
Samsung Members
Smart Tutordan yetkiliye bağlanabilirsiniz
0 Likes
Tokyo_2134
Active Level 4
Samsung Members
Tşkler
0 Likes