Original topic:

s20 ultra pubg 90 fps var mı ?

(Topic created on: 10-19-2020 08:30 PM)
13465 Views
Onurtoker
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar s20 ultra ile pubg mobil de 90 fps desteği var deniliyor, peki pubg mobil ayarlarından menüsünde grafik ayarlarından 90fps i ayarlayabiliyormuyuz ?

Yardımcı olursanız sevinirim. 
6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S20'nin ekran özelliği 90 FPS'i destekliyor ama, tam bilmiyorum, PUBG'de optimizasyon sorunu var deniliyor, o yüzden ufak tefek kasma olabilir ama S20 90 FPS'i destekleyen bir cihaz.
enesmert
Active Level 7
Galaxy S

pubg ayarlarda kalite akıcı fps ise aşırı yani en son seçeneği seçtiniz mi birde gamebooster dan max fps seçin ve ordan fps izlemeyi açın oyunda size gösterecektir kaç fps aldığınızı

Onurtoker
Active Level 1
Galaxy S
enesmert arkadaşım cevabın için teşekkür ederim. S20 ultra cihazımı henüz teslim almadım kargoda daha. Pubg grafik ayarlarında akıcı yaptıktan sonra aşırı seçeneğinin yanında 90FPS diye başka bir seçenek daha çıkıyor olması gerek. Mezarcı (cihan) nın cihazı Ipad tablet de olduğu gibi. S20 ultra da bu seçenek aktif oluyor mu otomatik olarak. şuan bu konuda net bir örnek göremedim. Ama gamebooster konusunda aydınlatıcı yorumunu deneyeceğim teşekkürler
enesmert
Active Level 7
Galaxy S
90fps diye seçenek mi çıkıyor direk onu hiç bilmiyorum ama deneyip aldığın fps bizimle paylaşırsan mutlu oluruz ben tab s7+ da öyle bir seçenek görmedim ama bu yazılımlar biliyorsunuz ki Android ios diye farklı iki şekilde çıktığı için sizin cihazda 90 fps yazmasa da en üst seviyeye denediğinizde aldığınız fps birbirini tutabilir
Onurtoker
Active Level 1
Galaxy S
evet dostum pubg mobil son güncellemesi new era ile grafik ayarlarında akıcı moda iken Yüksek, Aşırı Yüksek ve Aşırı seçeneklerinin yanına 90fps diye yeni bir seçenek daha getirdi ve bunu da YouTube dan bildiğimiz mezarcı Ipad i ile 90fps seçeneğine aldı videosu da mevcut. fakat halen başka bir mobil cihazda bunu göremedim. S20, S20+, S20 ultra ve note20 lerin bu 90fps seçeneğini desteklediği yazıyor formlar da ama nedense kimse bir video ekran alıntısı vb paylaşmamış. acaba aramızda pubg mobil oynayan S20+ ve S20 ultra sahibi yada note 20 sahibi arkadaşımız bunu deneyimlemiş olabilir mi diye buradan yardım almak istedim.
0 Likes
Onurtoker
Active Level 1
Galaxy S
3 üncü parti yazılımlar ile 90 fps hatta 120 fps yapanlar var fakat ben o tür bir riske girip ne ban yemek isterim nede cihazımı garanti kapsamı dışına sokmak isterim. Efendi gibi doğru yolu ne ise onu yapmakta fayda var