Ne yaparsam yapayım kapanmıyor Üstüne basılı tutup kapat yapıyorum fakat kendi kendine geri geliyor.Ayarlarından herşeyi kapattım fakat bi türlü... View Post
Ne yaparsam yapayım kapanmıyor Üstüne basılı tutup kapat yapıyorum fakat kendi kendine geri geliyor.Ayarlarından herşeyi kapattım fakat bi türlü... View Post
Güncellemeden sonra bana gelen fotoğrafları açarken böyle hata alıyorum Sürekli değil ama Sebebi nedir View Post
Sizce s24 fe mi yoksa a57 mi hangi model daha fiyat performans? View Post
arkadaşlar bana one uı 8.5 gelmedi gelenler yeni one uı 8.5 kilit ekranını atsın puanlayalım View Post
Samsung s 24 ultra Güncelleme için soru soruyoruz 9msaattir cevap gelmesi ve tekrar baglandıgım da cevap bile vermeye tenellüz etmiyorlar bence artık... View Post
S24 kullanıcıları yarın üzülecek mi sevinecek mi dostlar son bilgiler nedir? View Post
Cihazin süper telefoto kamerasi cok titremeye basladi sanki ois tamamen pasif gibi ama guncellemeden sonra oldu ve ois calisiyor ama neden boyle... View Post
S25 ultrada one ul 8.5 guncelledikten sonra wifiyi açarken gecikmeli açılıyor sizdede öylemi View Post
Bir güncelleme getirmeyi beceremiyorlar kaldı pazartesiye. Ayrıca zaten berbat bir yazılımı var çok bişey de eklemiyorlar düzetmiyorlar kullanıcıya... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 537 | |
| 470 | |
| 453 | |
| 437 | |
| 390 |