- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
iyi akşamlar bu sorudan sıkılmış olabilirsiniz şimdiden kusura bakmayın. bu hafta içinde yüksek ihtimal yeni telefon alacağım hem iOS hem android kullandım fakat hangisini alsam karar veremiyorum Samsung s25 ultra görünürde ekran akıcılık hız gerçekten güzel android taraf çok seviyorum lakin 7-8 yıl çok rahat bir şekilde donmadan kasmadan veya yavaşlamadan kullanmak istiyorum bugün teknoloji mağazasında s25 ultrayı biraz göz üstü inceledim onu almaya yakın hissettim fakat bu forumda s24 ultra veya s23 ultra kullananların bazılarında samsung güncellemelerinden dolayı pil çok hızlı bittiğini görüyorum bazı kullanıcılarda bug vesaire ya da hafif kasmalar gibi şeyler görüyorum bunları görünce ister istemez soğuyorum bugün birisi 15 pro ya döndüğünü paylaşmış mesela. Anladığım kadarı ile iPhone yazılımda önde diye anlıyorum uygulamalarla optimizasyon vesaire.
iOS kapalı bir sistem açıkçası alıştım ama android tadı da bir başka bu kadar paralara çıktıktan sonra insan sorunsuz bir deneyim yaşamak istiyor
1)Siz olsanız hangisini alırdınız?
(Evimde ios olarak MacBook var samsung ile ne kadar uyumlu olur)
2)s25 ultra kullanıcıları şu ana kadar memnunlarmı ?
3) iPhone cevabı verecekler için sorum ise 16 pro ele oturuşu daha iyi fakat pil konusu düşündürücü oyun olarak Max pubg ve pes ayarında oyun oynarım çok oynamam cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-26-2025 11:02 PM (Last edited 06-26-2025 11:03 PM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-26-2025 11:42 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-26-2025 11:46 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-26-2025 11:48 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-26-2025 11:49 PM (Last edited 06-26-2025 11:49 PM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Kardeşim bugün öğlene doğru ip 14 pro aldım maksimum 2 3 saattir kullanıyorum benimde baya değiştirme planım oldu senin gibi boyut ve ağırlık olarak telefon kütük gibi 16 pro ile yapı benzerliği var illaki ve bütün apple cihazları ısınıyo oyun oynarsan hızla şarjı biter zaten oyun oynayacaksan s25 u al ha grafik ayarlarında 16 pro daha yüksektir onu söyleyeyim
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-26-2025 11:16 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-26-2025 11:39 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-26-2025 11:41 PM (Last edited 06-26-2025 11:47 PM ) in
Galaxy SVe pil üzmüyor babamda 16 pro var mali müşavir adam ful wp, telefon görüşmesi aradı ig bazı normal oyunlar oynar gün içinde 15 16 saat ekran süresi aldığını gördüm muazzam süre bence