Original topic:

S25U-16 PRO-16 PRO MAX

(Topic created on: 06-26-2025 10:58 PM)
303 Views
OzanAts
Active Level 8
Options
Galaxy S

iyi akşamlar bu sorudan sıkılmış olabilirsiniz şimdiden kusura bakmayın. bu hafta içinde yüksek ihtimal yeni telefon alacağım hem iOS hem android kullandım fakat hangisini alsam karar veremiyorum Samsung s25 ultra görünürde ekran akıcılık hız gerçekten güzel android taraf çok seviyorum lakin 7-8 yıl çok rahat bir şekilde donmadan kasmadan veya yavaşlamadan kullanmak istiyorum bugün teknoloji mağazasında s25 ultrayı biraz göz üstü inceledim onu almaya yakın hissettim fakat bu forumda s24 ultra veya s23 ultra kullananların bazılarında samsung güncellemelerinden dolayı pil çok hızlı bittiğini görüyorum bazı kullanıcılarda bug vesaire ya da hafif kasmalar gibi şeyler görüyorum bunları görünce ister istemez soğuyorum bugün birisi 15 pro ya döndüğünü paylaşmış mesela. Anladığım kadarı ile iPhone yazılımda önde diye anlıyorum uygulamalarla optimizasyon vesaire.

iOS kapalı bir sistem açıkçası alıştım ama android tadı da bir başka bu kadar paralara çıktıktan sonra insan sorunsuz bir deneyim yaşamak istiyor 

1)Siz olsanız hangisini alırdınız?

(Evimde ios olarak MacBook var samsung ile ne kadar uyumlu olur)

2)s25 ultra kullanıcıları şu ana kadar memnunlarmı ? 

3) iPhone cevabı verecekler için sorum ise 16 pro ele oturuşu daha iyi fakat pil konusu düşündürücü oyun olarak Max pubg ve pes ayarında oyun oynarım çok oynamam cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

0 Likes
12 Comments
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Şimdi hiç ios kullanmayan biri olarak cevaplıyorum, 1 ben olsam s24 ultra alırdım çünkü s25u da s pen bluetooth'suz yani air hava hareketleri olmuyor, ama çok kullanmam dersen s25u da işlemci açısından çok daha iyi, 16 pro pil kısmında üzer, samsung alırsan ne kadar uyumlu olur bilemiyorum eğer para sorun değilse 16pm al çok daha uyumlu senkronize olur, 2.soruyu atlıyorum, 3'ü cevapladım zaten.
0 Likes
Galaxy S
16 pro nasıl pil konusunda üzüyor hocam?
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
16 pro 3500 mAh, 16 pro max 4600 mAh?
0 Likes
Galaxy S
Halen mah diyor xD Apple ekosistemi var biliyorsunuz değil mi hocam en üstteki yorumumu bir dikkate alın derim😊
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam elbette üzmez, apple'ın optimizasyon konusunda ne kadar iyi olduğunu biliyorum, ben 16 pro max ile karşılaştırmıştım o açıdan daha az gider mânasında.
Galaxy S

Kardeşim bugün öğlene doğru ip 14 pro aldım maksimum 2 3 saattir kullanıyorum benimde baya değiştirme planım oldu senin gibi boyut ve ağırlık olarak telefon kütük gibi 16 pro ile yapı benzerliği var illaki ve bütün apple cihazları ısınıyo oyun oynarsan hızla şarjı biter zaten oyun oynayacaksan s25 u al ha grafik ayarlarında 16 pro daha yüksektir onu söyleyeyim

0 Likes
Wukong31
Expert Level 3
Galaxy S
Sürekli fotograf çeken birisiysen sakın samsung alma Apple al oyun oynamak istiyorsan S24 S25 Ultra al
0 Likes
salihzeki
Expert Level 1
Galaxy S
İmkanın varsa Apple al kafan rahat olsun bence.
0 Likes
Galaxy S
Apple al kafan kulağın rahat dostum
Ve pil üzmüyor babamda 16 pro var mali müşavir adam ful wp, telefon görüşmesi aradı ig bazı normal oyunlar oynar gün içinde 15 16 saat ekran süresi aldığını gördüm muazzam süre bence
0 Likes