cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

kablosuz şarj telefondan telefona verme

(Topic created on: 07-25-2020 11:10 PM)
180 Views
caferarslann
Active Level 2
Options
Galaxy S

Wireless powershare modunu kukkandığımda çok güç kullandığından kapatıldı diyor fakat ramı hafızayı ve açık uygulamaların hepsini cihaz bakımında yaptım ona rağmen oaylaşım yapamıyorum

8 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim

Wireless PowerShare özelliği düzgün şekilde çalışmayabilir. Wireless PowerShare'i kullanmadan önce tüm aksesuarları veya telefon kapaklarını çıkarmanız önerilir. Bu özelliği kullanarak yalnızca kablosuz şarjı destekleyen cihazlar şarj edilebilir. Şarj hızı veya verimi, cihazın durumuna veya çevresindeki ortama bağlı olarak değişebilir.

yani şarj etmek için biraz telefonun kullanmamanız gerek

Eğer yapamıyorsanız samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim yada

Durumun incelenebilmesi için Samsung tudor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisine arayıp samsung uzaktan destek almak istiyorum diyeceksin ve bu sorunu belirtin ve ona göre cihaza bakacaklar
caferarslann
Active Level 2
Galaxy S
daha önce bu şekilde rahatlıkla şarj edebiliyordum fakat son değil bir önceki güncellemeden sonra oldu bu sorun hiçbir şekilde şarj edilmiyor cihazın çok güç kullandığından kapandığını belirtiyor önerileriniz ve ayırdığınız zaman için teşekkürler
Emree1
Expert Level 2
Galaxy S
Cihaz bakımından pil kısmına oradan wireless powershare özelliğine girip güç korumayı kapatırsanız sorununuz düzelir
0 Likes
caferarslann
Active Level 2
Galaxy S
öneriniz için teşekkürler girdim fakat güç koruma diye bir tuş görmedim
0 Likes
Emree1
Expert Level 2
Galaxy S
Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz tam hatırlamıyorum ama
0 Likes
caferarslann
Active Level 2
Galaxy S
0 Likes
Emree1
Expert Level 2
Galaxy S
Pil sınırını değiştiremiyor musunuz
0 Likes
Galaxy S
Selam Dostum,

Büyük ihtimal cıhazınız s10e.

Maalesef s10e ye gelen son güncellemeden sonra böyle bir hata oluştu.

Ama samsung bunun farkındadır büyük ihtimal.

Yakında gelecek güncelleme ile düzelecektir.

Samsung members üzerinden hata raporu gönderin ve gelecek güncellemeleri bekleyin.