Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Sabah 8 akşam 6 ya kadar mobil veri akşam 6 dan sonrası WiFi kullanıcımız One UI 7 ye geçmeden önceki son verilerin bakalm yeni güncellemede neler... View Post
Yeni gelen güncelleme ile Bazı arkadaşların Kilit ekranına widget koyduğunu gördüm Bunu nasıl yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz View Post
Öncelikle CSC nedir: Samsung cihazlarını sattığı her ülke için bir ülke kodu belirler. Belirli özellikleri buna göre açıp kapatabilir. Yasal... View Post
Merhaba. Amerika S22 Ultra kullanıyorum. Bugün OneUI 7 güncellemesi yaptım. Animasyonlar falan iyilesmiş ancak kasma donmalar hala devam... View Post
s23 fe cihazıma csc yapmak istiyorum ama hangisini seçmem lazım sınırlı csc ler var bunlardan hangisine güncelleme geldi View Post
one ui 7'yi csc degisimi ile kurduktan sonra bariz bir pil performansi dusuklugu mevcut. Belki telefonu kapat ac yaptigim icindir emin degilim ama... View Post
Fakültenin yani binasına geçtik. Ama içeride ne İnternet ne telefon cekiyor. Çok sıkıntı yaşadım. Henüz İnternet altyapısını tasimadilar. İnterneti... View Post
Bu güncellemeden sonra şarjım çok hızlı bitiyor acaba sizler de varmı böyle bir durum View Post
One ui 7 öncesi One ui 7 Yaklaşık 10k bir artış olmuş ne zaman 1.6m Göreceğim merak ediyorum View Post
User | Count |
---|---|
57 | |
39 | |
33 | |
26 | |
23 |