cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung One UI 7

(Topic created on: 04-09-2025 12:29 PM)
1614 Views
TitanCameraMan
Active Level 10
Options
Galaxy S

image
Bilmeyen arkadaşlar için çoğumuz B sürümüne sahibiz, Hindistan, Avrupa, Japonya, bunlar ayında 14'ünde de vermeyi başaramazlar size söylüyüm, cidden artık Samsung bir telefon kulanmak istemiyorum ama başka bir alternatifim yok, cidden bugün gidip vivo incelemesi yapacam, eğer yapay zeka özelikleri ve yazılımı beğenirsem Vivo 200x Pro ya da Honor'un katlanabilir telefonuna geçmeyi planlıyorum, ben bu şekilde tepkimi gösteriyorum, artık Samsung ekosisteminde barınmak istemiyorum. 

Bazı insanlar laftan anlamıyor, Android 14 2023 yılında çıkmış eski bir işletim sistemi, 6-7 ay sonra Android 17 beta olarak çıkacak ben S24 Ultra gibi amiral gemisi bir telefon aldım ve hala 2023 yılının yazılımını kulanıyorum, bu duruma isyan etmek en doğal hakkım.
31 Comments
Galaxy S
Bnde aynı şekilde zfold 6 kullanıyorum telefondan yana sıkıntım yok harika bir cihaz ama ilk fırsatta artık ekosistemi komple değiştireceğim samsung enayi yerine koymaya başladı insanları gerekirse bütün ekosistemi zararına satıp samsungu bırakacagım
alpgnbkn
Active Level 4
Galaxy S
Taşınması vs sorun yaşadınız mı?
Galaxy S
Yok hayır çok kullanışlı çok memnunum çok az başlarda ağırlık hissettim o kadar sonra alıştım
alpgnbkn
Active Level 4
Galaxy S
Teşekkürler yorumunuz için. İyi kullanmalar kazasız belasız
Galaxy S
Teşekkürler
0 Likes
DrLivreSci
Active Level 5
Galaxy S
40 bin lira s24 e vermistim uzerine 6 bin koyup iphone 15 alabilirdim gecen sene. Gelecek sene telefon degistirmeyi dusunuyorum. Sanirim cikacak olan iphone 18 in pro modelini alicam. Samsung yazilim konusunda ve musteri hizmetleri konusunda berbat
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Yeni vergi yasası yüzünden bence elinizi hızlı tutmakta fayda var
DrLivreSci
Active Level 5
Galaxy S
Gelecek seneyi bekleyecegim. Fiyatlar artacak biliyorum. Vergi yasasi olmasa da artacakti. Teşekkür ederim tavsiye icin
mustis
Active Level 6
Galaxy S
Cok kafaya takıyorsunuz