cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung neden One UI 7'de bunları kaldırdı?

(Topic created on: 3 weeks ago)
452 Views
barisisgoren
Active Level 5
Options
Galaxy S
Gördüğüm birkaç kaldırılan özellikten bahsedeyim.

1. Hotspot açıkken Wi-fi açılmıyor
2. Yandan kaydırıp asistana erişme kaldırılmış
3. Game booster içerisindeki performans araçları 
4. Pil sağlığı görme

Sizce gelecek olan diğer güncellemede bunlar düzeltiir mi? 
25 Comments
MahmutCan-A34
Active Level 9
Galaxy S
Pil Sağlığını kodlarla görmeyi Samsung burada engelliyordu yazılımdanda kaldırmışlar ama Samsung Uzmanlarından isteyince telefona bağlanıp uzaktan erişim ile pil sağlığı raporu çıkarıyorlar
barisisgoren
Active Level 5
Galaxy S
Geçen günlerde randevu ayarladım, Samsung Uzmanı bunu görüntleyemediklerini, One UI 7'den kaynaklı olduğunu söylediler. Bilgisayar üzerinden Shizukuya ADB izni vererek aBattery uygulamasıyla kontrol ettim.
MahmutCan-A34
Active Level 9
Galaxy S
bilmiyorum Google Play Sistem Güncellemesi gelmiyordu onun ile ilgili bağlandılar uzaktan benim telefonuma adam rapor çıkardı içinde pil sağlığıda vardı Android 14 te pil sağlığı %90 görünüyordu Android 15te %99 görünüyor
barisisgoren
Active Level 5
Galaxy S
S21 FE kullanırken One UI 7'ye geçmeden önce pil ekteki gibi gözüküyordu ancak güncelleme sonrası bu düzelmişti.1750544080307.jpg
MahmutCan-A34
Active Level 9
Galaxy S
anladım A34 te tuş kombinasyonu ile recovery ekranı hard reset atmayı kaldırmışlar artık USB kablosu ile bilgisayara bağlayıp girebiliyoruz kullanıcılar bunu rapor olarak bildirmiş düzeltilmesi için ama ben bunu bilerek yaptıklarını düşünüyorum düzeltebilirler ama bilerek kaldırdıklarını düşünüyorum
barisisgoren
Active Level 5
Galaxy S
Samsung maalesef yazılım işinde stabilite ve eski kalitesini maalesef unutturdu. Eskiden çağ ötesi özellikleri ve stabilitesi vardı.
MahmutCan-A34
Active Level 9
Galaxy S
Diğer Arkadaşlarda A34 te problem çıktı hep Allah'tan ben ve 5 arkadaşımda problem çıkmadı küçük problemleri fabrika ayarlarına döndürerek çözdük bende şaşırdım bende sorun yok diğer A34lerde sorun var
barisisgoren
Active Level 5
Galaxy S
İnternet problemim olmasa cihazıma hard reset atıncam, umarım bunu bahane edip garantimi bozmazlar. Çünkü pil sağlığı %90 olan S22 Ultrayla 3.5 saat pil ömrü almam aşırı saçma.
0 Likes
MahmutCan-A34
Active Level 9
Galaxy S
Hard Reset ile garanti bozulmuyor aga rootsuz yapılan birşey root atarsan garanti bozulur