Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
S23 Serisine her ne kadar uyumlu olsada Vulkan getirmeyip OpenGL de bıraktılar. One UI 8 Android 16 ile gelicek ve Android 16 ile Google Vulkan... View Post
Arkadaşlar şahsen ui7 yi begenmedim,o yuzden attim gönderiyi. Sarjda su gibi gidiyor artik ,ne yaptıysam düzelmedi. View Post
Başlıkta yazdığı gibi ücretsiz iyi ve az güç harcayacak bir program lazım one ui 7 de olmadığı için özellikle one ui7 ye iyi uyum sağlayacak söylerse... View Post
Buyrun sonuçlar View Post
Bu geri efektini kapatmak istiyorum View Post
Bildiğimiz üzere s24 s23 ler guncellemeyi ülkemizde alırken s24 fe neden almadı sebebi şu şekildedir Samsung turkiye sadece satış yeridir guncelleme... View Post
Arkadaşlar csc değiştirdim sim yaptım güncellemi de aldım bir sorum olacak son olarak csc değiştirdim diye şebekenin çekim kalitesi de değişir mi yani... View Post
Sizce iyi mi one uı 6 daha iyi gibi geliyordu emin olamadım. View Post
Güncelleme sonrası hatalar keşfetmeye başladım. Örneğin rehberde mustafaya dokunuyorum ön görüntüde bir sonraki kişi nihatı gösteriyor ama nihattaki... View Post
Sayın Samsung Türkiye Yetkilileri, Galaxy S24 FE cihazı kullanıcısıyım. Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesinin birçok ülkede yayınlandığını... View Post
User | Count |
---|---|
60 | |
37 | |
33 | |
26 | |
24 |