cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ui7 sonrası s24 ultra rehber sorunu

(Topic created on: 16 hours ago)
99 Views
CanYildiz3448
Active Level 3
Options
Galaxy S

Güncelleme sonrası hatalar keşfetmeye başladım. Örneğin rehberde mustafaya dokunuyorum ön görüntüde bir sonraki kişi nihatı gösteriyor ama nihattaki arama tuşuna basınca asıl aramak istediğim mustafayı arıyor.

Ara sıra menülerde siyah erkan kalıyor komple ana menüye gelmeye çalışınca düzeliyor.
Kilit ekranında takılıyor bazen.
Kilit ekranı bazen geç tepki veriyor.
Arama geldiğinde bazen bana düşmüyor sonrasında cevapsız arama olduğunu görüyorum. 
Nadirde olsa kendiliğinden zil seviyesini sessize aldığını **bleep** ediyorum.
Çözüm önerisi olan varmı sıfırlamak dışında? 
Ayrıca başka sorun yaşayan varsa belirtebilirmi birlikte çözüm bulalım test edelim.
4 Comments
Atakan63
Active Level 7
Galaxy S
S24 fe csc ile yaptım bunu yaşamadım veya siyah ekran sorununu gibi şeyler yaşamadım sadece yaşadığım 2sorun var samsung eklentilerde ki fps ve ısı takibi yok bu baya sıkıntı yarattı çünkü onlardan iyisi yoktu bide ram kullanımı iyi arttı bu şarjı iyi harcayacak sandım ama hızlandığı için baya baya şarjı fazla harcamaya değer gördüm birinden kısıp diğerine verince denge olmuş ama samsung ısı ve fps takibi uygulaması veya nişan yardımı gibi oyun için güzel özellikleri kaldırması kötü olmuş.
Galaxy S
Bide bildirim sorunu var hepsinde yaşıyorum
cemal34
Active Level 9
Galaxy S
Zaten bu sebeple diğer bazı telefonlara güncelleme gecikti.
CanYildiz3448
Active Level 3
Galaxy S
Evet cihaz çok daha serileşti ama şarj elbette mecburen daha fazla tükenmeye başladı. Bildirimlerdede problemler var evet. Ufak bir güncelleme ile düzelteceklerdir elbet ama umarım yine çok bekletmezler.
0 Likes