cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S24 FE için Android 15 (One UI 7) Güncellemesi Hakkında Bilgilendirme

(Topic created on: 05-03-2025 02:13 AM)
1098 Views
Lütfi_ZEYTİN
Active Level 1
Options
Galaxy S

Sayın Samsung Türkiye Yetkilileri,

Galaxy S24 FE cihazı kullanıcısıyım. Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesinin birçok ülkede yayınlandığını görmekteyim. Ancak Türkiye'de bu model için henüz resmi bir güncelleme duyurusu yapılmamış olması, kullanıcılar açısından büyük bir belirsizlik yaratmaktadır.

Samsung'un güncellemeleri bölgesel olarak aşamalı şekilde sunduğunun farkındayım. Ancak bu süreçte resmi kanallar üzerinden en azından bilgilendirici bir açıklama yapılmaması, kullanıcı deneyimini olumsuz etkilemektedir. Biz kullanıcılar olarak cihazlarımız için gelecek planlamalarını yapabilmek adına bu tür bilgileri şeffaf şekilde öğrenmeye ihtiyaç duyuyoruz.

Samsung markasına duyduğumuz güvenin devam etmesi adına, Galaxy S24 FE için Android 15 güncellemesinin Türkiye’deki yayın takvimi hakkında resmi bir açıklama yapılmasını talep ediyorum.

Gereğini bilgilerinize arz ederim.

Saygılarımla,

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ellerine sağlık güzel yazmışsın ama adamlar tınlamazlar.
Galaxy S
maalesef artık umudum kalmadı ancak bi cevap yazsalar iyi olacak evimde telefonundan televizyonuna çamaşır makinesine kadar hepsi samsung ancak güvenim sarsıldı bir daha ne samsung'u tavsiye ederim nede kullanırım bu son olacak
0 Likes
Batuhan-S24FE
Active Level 7
Galaxy S
Bunu kopyalayip desteğe yazsam nolur
Galaxy S
Yaz dene hep aynı cevapları veriyorlar artık canlı destegin bile canlı oldugundan şüphe duyuyorum hepsi yapay zeka adı üzerinde yapay bu kadar oluyor
0 Likes
FurkanA345G
Expert Level 3
Galaxy S
Artık anlamadınız, Samsung Türkiye güncelleme vermiyor, veremez, yetkili sadece Kore'de satış yapıyor, bizim günceldeki tarihler de yanlış, şahsen inanmayın, istedikleri kadar resmi diyebilirler

1. bölgedekiler yayınlandı

Türkiye 2. bölgede dir söyle:

1
Bolge (ACR, AFG, AFR, BKD, CAC, CAU, CPW, INS)

Bölge 2 (DKR, ECT, EGY, EUX, EUY, TUR, XSG, XXV)

Olarak gider

Eğer ki 2.bolge de ki bir ülke de sorun çıkarsa 2.bolgedeki ülkelere guncelleme gelmez onayı beklenir samsung kore s23 hazırdı yayinlandi s24 hazırdı yayinlandi şuan 1.bolgeler aldi tamamı almadı bunu soyleyeyim
EmirS24FE
Active Level 7
Galaxy S
Csc degis baska caren yok
cemal34
Active Level 10
Galaxy S
10 güne geleceğini düşünüyorum gelmezse çok ciddi bir sorun var demektir çok uzadı.