cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung S20 Ultra Instagram Problemi

(Topic created on: 04-19-2021 12:55 AM)
1057 Views
Samsung_JTk1b8w
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba

Samsung s20 ultra kullanıcısıyım, Samsung 'un son versiyonundan önce telefonda kamerasından fotoğraf çektikten sonra instagrama attığımızda kalite çok güzel oluyordu. Hatta muazzam ötesiydi fakat bu durum son güncellemeden sonra bozuldu. 

Şuan tekrar çamur gibi fotoğraf yüklüyor ve kameradaki instagram moduda artık yok. Lütfen bu duruma bir çözüm bulalım.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
instagram ile alakalı o dediğin ben uygulama degil Chrome ile giriyorum gayet iyi ve reklamsız uygulama berbat

View solution in context

0 Likes
23 Comments
Galaxy S
Düzeltemezler bu işi iyice tadı kaçtı samsung'un instagram konusunda s21ultra da yaşıyorum aynı sıkıntıyı bnde ı phone 7 si olan benden daha güzel foto ve video atıyor çok saçma bu özelliklerde ki bu telefonlara büyük hakaret
0 Likes
Galaxy S

Mart ayında gelen güncelleme öncesine kadar kalite bozulmuyordu hatta o kadar kaliteliydi ki size anlatamam 1 mart güncellemesinden sonra bozuldu.

0 Likes
Galaxy S

problemi çözdüm modriod 'e gir instagram edit versiyon indir tertemiz çalışıyor ve görüntü kalitesi muıazzam oldu yine.

0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
instagram ile alakalı o dediğin ben uygulama degil Chrome ile giriyorum gayet iyi ve reklamsız uygulama berbat
0 Likes
Galaxy S

Yazılım kodu G988BXXU7DUC7 nolu sürümü kurduktan sonra böyle oldu bundan öncesine kadar kameradan çekip instagrama atıyordum muazzam kaliteliydi hatta iPhone'lardan bile iyiydi ama bu bozuldu. Bunun tek sebebi 1 Mart 2021 'de gelen güncelleme 

0 Likes
Galaxy S
Tarayıcıdan girince sorun kesiliyor mu
0 Likes
Galaxy S

Hayır malesef kesilmiyor. 

0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
aynen reklam yok en yeni paylaşım görünüyor gayet güzel uygulama ber bat ufam kısıtlama var ama ben seviyorum
0 Likes
Galaxy S
Kaliteli video yüklüyor mu bana bunu desen yeter deneyecem zaten şimdi
0 Likes