cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Videolarda Donma ve Takılma

(Topic created on: 08-28-2023 06:54 PM)
432 Views
mralbino
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhabalar, 

S21 FE cihazımda izlediğim instagram reels olsun, twitter videosu olsun, galerimde bulunan videolar olsun hepsinde bir takılma ve donma problemi var. Forumlara baktığımda birçok kişinin bu problemi yaşadığını görüyorum.

Bu sorunu çözebilecek olan bir güncelleme vs. beklemeli miyiz yoksa samsung ilgilenmiyor ve en kısa zamanda apple tarafına mı yönelmeliyiz?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba  mralbino ,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Galaxy S
Benfe de s21 var ve bende donma yok fakat ısınma çok fazla
AhmetEkşinar
Active Level 6
Galaxy S
Dostum s21 fe 13 aydır falan kullanıyorum. Başlarda cihaz inanılmaz akıcıydı, güncellemelerle cihazı mahvettiler. Sıfırlamak gerekiyor vs ben 200 gb veriyi aktarmak istemediğim için sıfırlamıyorum. Belki düzelir ama sıfırlamasına rağmen olumlu sonuç alamayan insan da çok. Kamera açılırken öyle çok kasıyor ki j7 prime kamerası bile daha hızlı açılıyor 😂 (kamera verilerini temizlediğim halde)
Isınma varken donma kasma yoktu. Isınma sorunu çözüldü bu sefer kasmadan dolayı can sıkıyor.
mralbino
Active Level 5
Galaxy S
Aynen öyle, 7-8 aydır da ben kullanıyorum başlarda hiç problem yoktu. Genelde telefonları 5-6 yıl (bozulana kadar) kullanan biriyim. Bu sorun yeni yıla kadar çözülmezse muhtemelen apple alıp rahatıma bakacam.
AhmetEkşinar
Active Level 6
Galaxy S
Samsung seviyorum hep de kullandım ama cidden can sıkıyor. Şu telefonu hiç güncellemesem bundan daha iyiydi o ilk 4 ay'ki akıcılık bir daha gelmedi.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Samsung ilgilenmiyor.
s21femagduru
Beginner Level 2
Galaxy S
Aynı sorun bende de var. Samsung pişmanlıktır.
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba  mralbino ,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes