cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung s21 fe alıcaklara

(Topic created on: 08-20-2022 02:17 AM)
627 Views
Anlıyorum
Active Level 5
Options
Galaxy S

Topluluk ekranında çok gördüğüm için yazmak istedim s21 fe ilk çıktığı tarihten itibaren kullanıyorum ilk olarakkameradan başlamak istiyorum, fotograf kısmında gündüz çekimlerin de çok güzel kareler çekebiliyoruz instagram da attığım videolar da ve fotolarda bir kayıpta yaşamadım bu güzel oldu lakin gece çekimlerinde kamera ve yazılım güzel çalışmıyor mutlaka karıncalı çıkartıyor video çekme noktasında yeterli ama iphone 11 kullanıyordum öncesinde kıyaslarsam eğer video kalitesini beğenmiyorum 30x zoom da keyifli ve güzek sonuç veriyor portre modu güzel çalışıyor fotograf konusunda da başarılı (gündüz çekimlerinde).

Exynos işlemcili bir telefon alırken korkmuştum ama gayet akıcı kasma problemi yaşamadım oyunda oynuyorum nadir ısınmada görmedim rahatsız edici bir şekilde yani kısacası işlemci açısından telefonda bir eksiklik yok ne uygulama çökme hatası aldım ne de başka birşey bu konuda öneririm bu telefonu.
Ekranı harika iphone 11 den geçtiğim için ekran parlaklığı filan müthiş güneşin varlığı hiç rahatsızlık vermiyor beni bu konuda çok memnun etti diyebilirim.
Pil🔋 konusu pili kötü arkadaşlar kimsenin dediğine inanmayın ben günde 2 saatten fazla (tiktok,instagram,youtube) takılmıyorum, yarım saaten fazla da oyun oynamıyorum, günde 20-30dk maks telefon ile görüşme yapıyorum whatsapp 30dk yı geçmez kolay kolay spotify filan da 1 saat anca ve bitiyor ben 4.30 saatin üstünde bir kere kullanabildim oda 5.55 saatti bu dediğim ekran açık kalma süresi telefon açık kalma süresi maks 16saat yani telefon son şarjdan itibaren 16 saat açık ve ben sadece 4 saat kullanmışım telefonu iphone 11 eşim kullanıyor şuanda %91 pil gücü var ve 6.55dk ekran açıklığı veriyor kısacası pil konusunda berbat bu berbatlığından dolayı da 120hz olmasına rağmen telefonu sürekli 60hz de kullanmak zorunda kalıyorum bu yazıyı yazarken toplam 15 dk da bile %4 şarj kaybettim (bir örnek vermek istedim)
Günün sonunda bakacak olursam bu telefonu aldığım için pil hariç memnunum pil süresi iyi giden bir samsung üst telefona geçiş yaparım bu saaten sonra kolay kolay Apple almam Samsung gayet yeterli ve tatminkar 
Umarım s21 fe almak isteyen arkadaşlar belli başlı bir takım sorularına cevap bulmuşlardır
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S21 fe den memnun değil misin yani
Anlıyorum
Active Level 5
Galaxy S
Daha uzun bir kullanım sunsaydı çok daha memnun kalabilirdim.
Longinus
Active Level 6
Galaxy S
Bende S21 FE kullanıyorum ultra geniş açı kameranın diyaframı 2.2 olduğu için geceleri yeterli sonuç veremiyor maalesef.
Longinus
Active Level 6
Galaxy S
Eklemeyi unutmuşum dediğiniz video stabilizasyonu falan SD işlemci olsaydı daha stabil olurdu.
Anlıyorum
Active Level 5
Galaxy S
Ana kemaranın da gece performansı pek verimli değil. Dediğiniz gibi SD işlemci daha stabil olabilirdi video konusunda belki ama bunu Samsung kendi işlemcisine neden yansıtamıyor buna da anlam veremiyorum
Longinus
Active Level 6
Galaxy S
Birde şundan kaynaklı Samsung bize kendi sensörü olan S2K5LD ile piyasaya sürdü telefonu. SD işlemciler daha iyi fotoğraf çekiyor ve yurt dışındaki Avrupa ülkelerine üstün Sony sensörlerden koymuşlar. Açık ara **bleep** açıyor.
Anlıyorum
Active Level 5
Galaxy S
Ben bunu bilmiyordum böyle yapması yanlış kendi kaybeder
Longinus
Active Level 6
Galaxy S
Maalesef
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
Bence sizin cihazda pil kısmında sıkıntı var youtube instagr
am tiktok snapchat hepsini gün içinde kullanıyorum ve 100-0 tam 6 saat 45 dakika alıyor ekran süresi